Kada je vrijeme da dejtanju kažete dosta

22/02/2018

Dva frajera u tri tjedna znači samo jednu stvar: da niti jedan od te dvojice nije onaj pravi...

1. Ne možete se sjetiti više niti jednog jedinog frajera s kojim niste pokušali barem nešto, pa makar to bilo par poruka. Bilo da su u pitanju frajeri s Facebooka, prijatelji prijatelja ili frajeri s Tindera. Okej, i mi smo čuli da cura treba poljubiti puno žaba prije nego pronađe princa ali ne morate istražiti baš cijelu baru.

2. Počeli ste intenzivno razmišljati u kome je doista problem - frajerima ili vama. Ne, niste luzerica. Samo ste toliko silno željeli vezu da ste u to ime nesvjesno snizili kriterije i ubili vlastito ja, pokušavajući se svidjeti potpuno promašenim tipovima. Što je najgore, ni to nije pomoglo jer s takvom energijom naprosto zračite očajem. A nitko ne voli očajnike. Dajte si par mjeseci vremena da ponovno pronađete staru, samopouzdanu sebe, obnovite svoje srušene kriterije i pričekate frajera koji vas doista zaslužuje.

3. Hvata vas panika jer vam kasni menga, razmišljate jeste li možda trudni i s kime ste sve spavali (jer ih je bilo više). K tome, pokušavate se sjetiti njihovih imena. Razmišljate što napraviti: tužiti proizvođača kondoma, obojici dok spavaju isčupati pramen kose i odnijeti na genetsko testiranje ili roditi na Novom Zelandu. Nemojte paničariti. Ukoliko ste s obojicom koristili zaštitu, menga vam vjerojatno kasni od stresa, no dva frajera u tri tjedna znači samo jednu stvar: da niti jedan od te dvojice nije onaj pravi. Malo seksualne apstinencije nikog nije ubilo. Onaj pravi će se, ako treba, i malo strpiti.

4. Dopisujete se s nekoliko frajera u isto vrijeme. Sinoć ste osobi A poslali sms koji je bio namijenjen osobi C. Sve vam je teže žonglirati. Manite se cirkusa... i svog mobitela!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj