Kada je vašoj vezi potrebna doza svježine!

03/10/2017

Najmanje budite usredotočeni na ono što vam nedostaje...

Zajedno otputujte negdje! Ne morate početi štedjeti za Kubu ili Mladive, bit će dovoljno da otputujete bilo gdje, makar i u prvi grad do vašega, makar samo na jednu noć. Bijeg od rutine uvijek je odličan način za poticanje strasti. Iz nepoznatog razloga, čim se maknemo od svakodnevice, puno smo opušteniji i puno otvoreniji za uživanje u svemu, pa tako i seksu i ljubavi!

Novce utrošite na nešto što vam je već dugo na listi želja! Bilo što! Štogod vas veseli, bilo to seksi rublje, manikura, masaža ili nova haljina. Ne kupujte nešto što trebate, nego nešto što želite. Zašto? Zato što će vam to napumpati samopouzdanje, a višak samopouzdanja znači i rast libida! 

Isprobajte neke nove igrice i radosti. Možete isprobati novu pozu, po prvi puta u seks unijeti igračke, seksi kostimiće ili igranje uloga. Važno je samo da isprobate nešto novo što do sada niste imali naviku. Zašto? Zato što će vam na taj način seks postati jako zanimljiv! I vama i njemu. Upustite se u novu avanturu i otkrijte sve čari koje skriva!

Zaboravite na seks. Ne, nismo poludjeli! Doista to mislimo! Ako stalno razmišljate o tome kako se premalo seksate, na seks gledate kao na problem. A to nikako nije zdravo. Umjesto samog seksa, usredotočite se na sve malene aktivnosti i vrijeme u kojem možete razmjenjivati nježnosti. Ljubite se, mazite se i jednostavno što je više moguće uživajte jedno u drugome. A to će dovesti i do seksa! Puno seksa! Vjerujte nam!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj