Kada drugi dejt nije dobra ideja

28/04/2017

Napokon ste pristali izaći s njim i upoznati ga, ali niste sigurni što biste o njemu mislili. Ovo je ponašanje koja na prvom dejtu nimalo ne lajkamo...

Neprestano je pričao o sebi. Koliko je genijalno uspješan na poslu ( kad ste ga pitali što radi promumljao je neke fancy engleske izraze tako da nemate pojma čim se bavi), koliko mu se u teretani svi dive jer može podići nešto iz nečeg (zaboravili ste, mrzite teretane) i koliko ima poziva za more ove godine ( naravno, na lokacije tipa Zrće i slično).

Hladnokrvno vam je predložio da podijelite račun jer, citiramo ga, „vi žene ste se ionako borile za emacipaciju pa evo vam je, hahahaha!“.

Stalno je bio na mobitelu. Svakih pet minuta mu je zvonio mobitel i uvijek bi se javio. Naravno, ništa od poziva nije bilo hitno. Pozlilo vam se kad ste čuli kako bezobrazno priča s mamom i kako je prost kad razgovara s prijateljem.

Nije skidao pogled s konobarice.  Još da je izgledala kao Sofia Vergara shvatili biste što mu bježi oko, ali ova je cura totalni prosjek što može značiti samo jedno: on naprosto nije u stanju biti vjeran jednoj ženi.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj