Kad će više proletjeti te dvadesete? Želim dobar seks!

31/07/2017

Seks za ženu u tridesetima više nije dokazivanje, već užitak...

Žene u svojim dvadesetima uglavnom zavode muškarce fizičkim izgledom. Međutim, kako vrijeme prolazi, dolaze profesionalni i osobni uspjesi zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. U tridesetima više ne moraju igrati samo na kartu fizičke ljepote, već i razvijenog intelekta i privlačne ličnosti. Samosvjesnije i hrabrije, osjećaju se još zanimiljivije muškarcima.

Prosječna žena do tridesetih je već vjerojatno promijenila nekoliko seksualnih partnera i upoznala se sa svojim navikama i željama u krevetu. Znajući što je može najbolje zadovoljiti, lako komunicira o svojim potrebama i maštarijama, i ne boji se tražiti ih tijekom intimnih trenutaka. Isto tako, cijeni svoje ljubavne vještine i rado ih koristi.

Nemajući više nerealna očekivanja od svog tijela, žena se i sama osjeća privlačno i dobro u svojoj koži. A to, naravno, utječe i na njeno intimno samopouzdanje.

Nakon godina čitanja o seksualnosti što kroz članke i erotsku prozu, ženama više nije neugodno otvoreno razgovarati sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikada nije bolje funkcionirala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Seks za ženu u tridesetima više nije dokazivanje, već užitak. Imajući više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze i lakše se opuštaju tijekom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcionira pod plahtama. A ako seksualni život zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome, i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj