Jesu li oni rođeni u prosincu više kinky od onih rođenih u srpnju ili obrnuto? Saznali smo sve!

12/05/2020

Ovo je prava istina o tome kako vaš mjesec rođenja utječe na vaše seksualne navike...

Siječanj: Kad je riječ o seksu, osobe rođene u siječnju nešto su konzervativnije. Ipak, kad im se netko zaista svidi, bit će poprilično uporni u dostizanju onoga što žele. Uz to, nakon što se opuste, osobe rođene u ovom mjesecu jedni su od najnastranijih znakova, pa od njih u krevetu možete očekivati brojna iznenađenja.

Veljača: Osobe rođene u veljači pravi su pustolovi. Njihova strast ne poznaje granice, ali ju je potrebno zaslužiti. Zato, želite li se emocionalno povezati s osobama rođenim u drugom mjesecu, pripremite se, jer će se od vas očekivati da se dobro potrudite kako biste to i zaslužili.

Ožujak: Ako ste rođeni u ožujku, obožavate provoditi vrijeme u krevetu. Za ove je osobe seks vrlo intenzivan i od velike važnosti jer partneru daju sve što imaju, a seks nerijetko uzdižu na neke nove, spiritualne razine.

Travanj: Neovisnost je jedna od glavnih odlika osoba rođenih u travnju, pa u vezi daju sve što imaju. Seks s partnerom rođenim u travnju vrlo je intenzivan, seksi i strastven jer ovim znakom vlada Mars. No, jednom kad je seks gotov, onda je stvarno gotovo. Zbog visoke doze strasti, vrlo će vas se brzo i zasititi.

Svibanj: Seks za ove osobe mora biti ugodan, senzualan i topao. Obožavaju čin kao takav, ali u njemu ipak uživaju najviše u vrlo ugodnom okruženju – po mogućnosti na satenskim plahtama u luksuzno uređenoj sobi.

Lipanj: Osobe rođene u lipnju isprobat će svaku pozu na svaki način jer oni moraju znati sve o svemu. Nisu toliko intenzivni kao oni rođeni u veljači, ali i dalje u poprilično velikoj mjeri. Ako volite prljavi razgovor, ovo je idealan partner za vas, a ako se s njima okušate u telefonskom seksu, zauvijek će vas obožavati.

Srpanj: Seks s osobama rođenim u srpnju mora biti baziran na dubokim i jakim osjećajima. Oni se moraju osjećati sigurno sa svojim partnerom kako bi se u potpunosti opustili, a jednom kad je to postignuto, učinit će sve da bi njihov partner bio zadovoljen. Obožavaju se brinuti za voljene i vole znati da oni imaju sve što im je potrebno, pa im i nije teško naći partnera koji će s njima biti presretan.

Kolovoz: Osobe rođene u kolovozu kreću se iz krajnosti u krajnost – ako nisu ekstremno sebične, bit će jako darežljive i obrnuto. Ako ste imali sreće upoznati onu bolju verziju, pobrinut će se da njihov partner ima sve što mu je potrebno. U suprotnom će se nerijetko zadržati na jednoj noći, a onda otići bez pozdrava. Mrze kad im se govori što da rade u krevetu, a njihov je ego i prelako povrijediti.

Rujan: Strastveni, ali svoje osjećaje vješto drže pod kontrolom. Zato će im u seksu biti potrebno neko vrijeme kako bi se opustili i doživjeli orgazam. Najčešće nisu osobe koje se lako upuštaju u seks, ali će u ljubavnoj vezi od sebe dati baš sve što imaju.

Listopad: Osobe rođene u ovom mjesecu nerijetko će vam oslikati romantičan prizor o tome što vas očekuje i kako ćete se osjećati. Nakon što vam stvore sliku koja će vas uzbuditi, posvetit će vam svoj vrijeme potrebno da iskustvo potraje i bude nezaboravno. Jako su romantični i ne brzaju u ostvarivanju svojih ciljeva. Iako im pomalo nedostaje strasti, njihove odlične vještine udvaranja i uvod u seks nadoknadit će sve nedostatke.

Studeni: Jedanaesti mjesec u godini rezerviran je za prave bogove strasti. Osobe rođene u studenom moraju posjedovati svog partnera i od partnera žele isto, te ih ništa neće zaustaviti da se upuste u divlji, strastveni, pa i pomalo životinjski seks. Uz to, isprobat će baš sve kako bi s ponosom mogli reći da jesu.

Prosinac: Veliki kreativci u krevetu. Obožavaju stvarati priče i u krevetu prakticirati igru uloga. Iako je teško s njima se povezati na osjećajnoj razini, seks će s ovim osobama uvijek biti zabavan.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj