Jesen - godišnje doba kao stvorenu za romantiku!

29/10/2019

Fotke na vašem Instagramu će izgledati sjajno... Izležavanje na dekici u parku, kesteni, lišće i ostali dodatni efekti pričaju najčarobniju priču...

1. Jesen vam pruža obilje jeftinih ideja za dejtove. Od šetnji kroz gomile šarenog lišća, preko branja bundevi, do branja jabuka i piknika u toplim jesenskim danima. Ne moramo ni spominjati da su svi ti sadržaji iznimno fotogenični i da će vaš Instagram zablistati.

2. Najljepše Instagram fotke. Dok uživate u gomili šarenog lišća, bundevama, kestenju. Makar morali njemu držati pištolj uperen u glavu da ga natjerate na sve te super sladunjave fotke, učinite to. Samo pištolj izbacite iz kadra.

3. Nošenje kompatibilnih odjevnih kombinacija. Vas dvoje, flanel košulje, čizmice... Postoji li išta slađe?

4. Biranje kostima za Noć vještica. Da, znamo da je još uvijek rujan, no želite li sve oduševiti kostimom, pravo je vrijeme da počnete razmišljati o njemu.

5. Ostajanje doma, pod dekicom. Nećete imati grižnju savjesti što niste provirili nosom van iz kuće, a vani je tako divno vrijeme. Sada imate izgovor uživati na kauču sve do ožujka...

6. Isprobavanje preukusnih recepata. Torte, kolači, topli napici... Odmah nekako dobijete inspiraciju kuhati i peći dok je vani hladno, a uz pećnicu super toplo! Još kada vam je on glavni asistent...

7. Maženje kraj kamina. Ili oko vatre vani, na kampiranju. Ili bilo gdje drugdje. Bitno je da uživate u grijanju jedno drugoga tijelima, poljupcima i toplim dahom.

8. Nošenje kaputa. Svi dobro izgledamo u kaputima. Ili kako ih mi još zovemo - seksi slojevima koje kasnije možete skidati jedan po jedan.

9. Horor maratoni. Vas dvoje pod dekicom, neko fino pićence, nešto za prigristi i spremni ste da zajedno vrištite sve do sitnih jutarnjih sati.

10. Zajedničko kampiranje. Postoji li išta romantičnije od vas dvoje pod vedrim, zvjezdanim nebom dok uživate kraj vatrice, grijete se u vreći za spavanje i jednostavno živite trenutke dostojne filma...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj