Je li on Petar Pan?

12/03/2019

Veza s frajerom koji je u duši zaigrani dječarac može biti zabavna...dok ga ne prerastete. Niste sigurni koliko je doista nezreo? Evo znakova koji ga razotkrivaju

Otkrijte je li osoba koja sjedi na vašem trosjedu i igra PlayStation vaš ravnopravni partner ili ste zapravo u vezi s djetetom

Zabavlja li se u skladu sa svojim godinama? Sat vremena igranja igrica s dečkima u subotu navečer je jedna stvar. Tri sata slaganja tračnica za vlakić u susjednoj sobi dok su vam prijatelji na večeri potpuno je druga priča.

Plaća li svoje račune... ili na kraju uvijek nađe neki izgovor da ih vi platite, a novac potroši na kupnju srednjovjekovnog mača za veliku proljetnu vitešku borbu na otvorenom?

Jesu li mu prijatelji najveći prioritet? Obratite pozornost na to kako tretira svoje društvo. Hoće li bespogovorno napraviti sve što mu oni kažu bez razmatranja posljedica koje bi to moglo imati?

Koliko je zrelo njegovo ponašanje? Razmislite o tome kako se vaš muškarac ponaša u ozbiljnim situacijama koje zahtijevaju donošenje odluka te prihvaćanje i preuzimanje odgovornosti. Možete li u tim trenucima računati na njega ili se povlači i bježi čim zagusti?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj