Je li on frajer vašeg života?

20/07/2020

Prije no što podignete vezu na neku višu razinu, budite sigurni da je on taj...

Procijenite glavom, a ne srcem. U vrijeme kad si još ne želite priznati da vaš frajer nije savršen, velike su šanse da se usredotočite na njegove vrline i zanemarite njegove mane. Budite objektivni kao u situacijama da birate nekog kandidata za posao ili dadilju.

Ne miješajte bliskost i privlačnost. Intenzivna seksualna privlačnost i strastvenost nisu odraz iskrene i trajne bliskosti i ljubavi.

Analizirajte i sebe. Ako ste previše popustljivi, želite mu ugoditi, izbjegavate sukobe, trudite se da veza uspije pod svaku cijenu, na taj način nećete upoznati svog frajera u pravom svijetlu. vježbajte i postanite samopouzdan glas u vezi. Izlaske iskoristite tako da i svoje mišljenje unesete kao dio svoje veze.

Dobro promatrajte. Promatrajte svog frajera kako se slaže sa svojom obitelji i prijateljima, a i s vašom obitelji i prijateljima. Nikad ne promatrajte samo vezu. Gledajte kako se odnosi prema vlastitoj majci, prodavačici, konobaru. to će vam pokazati pravu sliku njegove osobnosti.

Biste li bili prijatelji da niste u vezi? Nemojte tolerirati ponašanje vašeg frajera koje ne bi tolerirali niti svom prijatelju.

Razmislite kako se osjećate u njegovom društvu. Da li vam vrijem provedeno s njim povećava samopouzdanje i djeluje poticajno na vas? Ako je drugačije, razmislite je li on taj ravi za vas. Ako se nakon vremena provedenog s njim osjećate tužno i neraspoloženo, vrijem je da prekinete agoniju i krenete dalje.

Kompromis ne postoji oko nekih stvari. Nije toliko važno ako ne voli mliječne proizvode, čokoladne kolače ili preglasno priča na telefon, ali preko nekih stvari ne možete prijeći. To su na primjer ovisnosti, neiskrenost, neodgovornost, nezrelost, pretjerane reakcije i slično. Kad su u pitanju mane, bolje je prekinuti čim prije, nego čekati, jer će kasnije prekid biti još teži.

Brak i dobivanje djeteta nisu rješenje. Sve dalje postaje sve teže, a ne sve lakše. Nemojte imati lažnu nadu da će se u budućnosti stvoriti nešto što ni sad ne postoji.

Nemojte izbjegavati svađe. To nije poticaj za nepotrebne svađe i prebacivanje krivnje. Međutim, nemojte održavati mir na način da se sami ušutkavate. Započnite raspravu kad se osjećate razočarano ili ljuto. Nećete stvarno upoznati svog frajera ako svoje razgovore ne podignete na viši stadij razgovora, pri čemu možete procijeniti je li on realan ili defanzivan kad imate neki zahtjev.

Imajte svoj životni plan. Na prvo mjesto stavite svoje ciljeve i želje i u skladu s tim donesite odluku. Nemojte zaboraviti da ima puno mogućnosti za intimnost i seks izvan veze i braka.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj