Izvucite seks van iz spavaće sobe!

28/02/2020

Ne, ne savjetujemo sekskapade zbog kojih biste mogli završiti uhićeni zbog remećenja javnog reda i mira, već jednostavno da iskoristite svaki zgodan kutak svog doma (a ne samo krevet)...

U kupaonici. Idealno je ako imate veliku kadu ili tuš-kabinu sa sjedalicom na koju možete sjesti. Ako ne, neka on čučne naslonjen o zid, a vi mu okrenite leđa, opkoračite ga i sjednite na njega. Savršeno ćete kontrolirati pokrete.

Na bilo kojoj (dovoljno čvrstoj) komodi. Neka on legne na komodu (pazite samo da je vrlo čvrsta i stabilna), a vi sjednite na njega tako da su vam stopala na podu te neka vas uhvati za bedra. Poza za još više vašeg zadovoljstva.

U kuhinji. Sjednite na rub kuhinjskog stola. Dignite koljena i obgrlite ga nogama oko leđa dok on stoji ispred vas. Kada mu želite signalizirati da ga želite još jače i dublje, prekrižite noge iza njegovih leđa i privucite ga k sebi.

Na podu. Novi krevet još nije stigao? Ili vam je samo dosadio? Neka on legne na pod, a vi u poluležeći položaj. Lijevim koljenom držite njegov bok s vanjske strane, a desno koljeno između njegovih nogu.

U spavaćoj sobi na neki potpuno novi način. Lezite na leđa i podignite noge visoko na njegova ramena dok on kleči ispred vas. S jednom ili obje ruke možete se držati ili odgurivati od uzglavlja kreveta, a on slobodnu ruku može koristiti za podražavanje vašeg klitorisa ili bradavica.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj