Istražili smo gdje su snimane sve seksi scene iz Bridgertona (i one malo manje vruće)

18/01/2021

Mogli bismo se zakleti da se princeza Diana rolala onim hodnikom u seriji 'The Crown' ...

Očekivano, barem zasad, 2021. nije ništa bolja od svoje prethodnice. Iz tog razloga, do daljnjega mentalno selimo ovdje:

2

Iako, moramo priznati kako bi bilo divno biti na stvarnom setu Netflixovog Bridgertona koji je snimljen na nizu lokacija toliko otmjenih da kraj njih Downton Abbey izgleda kao naši stanovi (čitaj: rupčage). Bridgerton je uglavnom sniman u Bathu, Yorku i Londonu, a ovo suneki od specifičnih i zapanjujućih domova...

Bridgertone House

Dobrodošli u Ranger's House - masivnu georgijansku vilu koju možete posjetiti sljedeći put kad se nađete u Londonu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli English Heritage (@englishheritage)

 

Ovo predivno zdanje nije bilo dom vrućim scenama unutar doma Bridgertone - one su snimljene u Halton Houseu u Buckinghamshireu, još jednom predivnom interijeru koji nam se u pamćenje urezao vrućim scenama snimljenim na stepeništu.

3

Clyvedon Estate

Znate ono divovsko imanje na koje Daphne i Simon odlaze na medeni mjesec? E pa u stvarnom životu je to Castle Howard, koji inače izgleda ovako:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli (@castle_howard)

 

...a njegovi su vlasnici bili super uzbuđeni što je upravo njihov Great Temple poslužio za jednu od najvrućih scena:

View this post on Instagram

A post shared by (@castle_howard)

 

Ako ste se pak pitali, selo Clyvedon u kojem se Daphne uplete u dramu oko natjecanja svinja u stvarnosti je selo Coneysthorpe.

Lady Danbury's Estate

U stvarnosti je to Holburne muzej u Bathu, a i oni su bili nevjerojatno ushićeni što je njihova zgrada dio ovog spektakla.

 

Featherington House

Iako je većina domova korištena za snimanje scena u samim kućama, eksterijer ove impozantne vile je dio nevjerojatnog Royal Crescenta (kompleksa od 30 vila građenih jedna do druge u obliku mladog mjeseca) smještenog u predivnom Bathu. Apsolutno se možemo zamisliti kako živimo tamo.

 

The Royal Palace

Sve one scene u kojima kraljica sjedi na svom tronu snimljene su u kući Wilton.

 

Jedan super zanimljivi fun fact: u ovoj se seriji našao prostor koji je prethodno igrao u seriji 'The Crown', točnije, u njezinoj četvrtoj sezoni.

 

A svojih je 5 minuta u seriji (ili bolje reći 5 sekundi, ali apsolutno jednako vrijednih) dobilo još nekoliko impozantnih građevina šarmantnog engleskog krajolika:

4

 

Zanimljivo, za snimanje eksterijera kraljevske palače korištene su palača Hampton Court i Lancaster House.

The Inn

View this post on Instagram

A post shared by Dorney Court (@dorneycourt)

Ono prenoćište u kojem su Daphne i Simon odsjeli tijekom prve bračne noći u stvarnosti je Dorney Court, a najbolji dio cijele priče je što organiziraju vječanja, a što znači da je skroz ok isplanirati neki romantični bijeg, i seksi noći, u te krajeve. Naravno, čim pandemija utihne. Ako ne ove, onda iduće godine...

 

Photo credit: Liam Daniel/Netflix, Profimedia

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj