Imala sam seks u troje s dečkom... i njegovom bivšom!

21/05/2020

Jep, uspjela sam prekršiti svaki savjet koji sam čula u vezi sa seksom u troje...

Kada me dečko prošle godine pitao koja je jedna stvar koju bih voljela učiniti prije nego što umrem, bez oklijevanja sam rekla kako bih voljela isprobati seks s drugom ženom. U tom trenu nisam mogla ni sanjati kako će svega 3 mjeseca kasnije moj dečko stajati u kutu sobe, gledati mene kako oralno zadovoljavam drugu ženu, ne bi li nam se nekoliko minuta kasnije i sam pridružio. 

Zajedno smo godinu dana i od prvog nam je dana seksualni život bio poprilično uzbudljiv, kako u spavaćoj sobi, tako i u autu, na terasi, u moru... zapravo bilo gdje gdje smo se u određenom trenutku zatekli. No, unatoč našoj vezi, nismo nikada rekli kako je naša veza eksluzivna. A to je značilo da bih se ja povremeno, kada on ne bi bio sa mnom, našla u klinču s drugom ženom, ponekad samo ljubeći se, ponekad s mojom glavom ispod njezine suknje, kao što se jednom prilikom dogodilo u kabini wc-a jednog kluba. Od prvog dana veze odlučili smo biti potpuno iskreni, pa ni ove izlete nisam krila od njega. 

Njegova je reakcija bila da je ok s tim, ali ga je zanimalo jesam li biseksualna. Rekla sam mu kako ni sama nisam sigurna, ali da vjerojatno jesam. Kada je shvatio da se nisam šalila oko toga da želim isprobati seks s drugom ženom, pitao me jesam li za seks u troje, a što mi je, moram priznati, oduvijek bilo na listi seksualnih želja. 

Ni on ga nikada nije isprobao, ali je priznao da bi to volio učiniti te dodao kako pozna ženu koja bi bila zainteresirana, a koja je, prema onome što sam mu pričala o tipu žene koji mi se sviđa, zvučala kao moj tip. Rekao mi je da je u pitanju njegova bivša koja je također biseksualna i kojoj je oduvijek bila želja probati seks u troje te predložio da joj pošalje moje slike i pita ju je li zainteresirana. Pristala sam.

Ona i ja smo se odmah povezale na društvenim mrežama i priznale mu kako smo jedna drugoj privlačne, a u narednim smo tjednima nas troje napravili svoju Snapchat grupu i sekstali međusobno. Tada nisam znala osobito puno o njoj, i kada je rekao bivša, mislila sam kako je u pitanju netko s kim je spavao jednom i ostao u prijateljskim odnosima, no ispostavilo se kako su bili u vezi godinu dana, a prekinuli su kada je ona shvatila da je privlače i žene te je poželjela istražiti tu stranu svoje seksualnosti, bez dečka ili ikoje druge osobe koja bi je u tome sputavala. On je imao razumijevanja i ostali su u prijateljskim odnosima, s tim da su povremeno i nakon prekida znali spavati zajedno. 

Nakon što sam ovo sve čula, shvatila sam da ću, ako realiziramo tu želju, prekršiti sve savjete o seksu u troje koje sam ikad čula: nemoj spavati s nekim koga poznaš, obavezno prekini sve odnose s tom osobom nakon što se odlučiš na to te, razmisli o tome da nekome platiš za seks u troje, jer ćeš tako imati posla s profesionalcima i neće biti mjesta nikakvoj nelagodi... Ali, nisu tuđi savjeti bili jedino što me mučilo. Mučile su me i vlastite misli, kao na primjer što ako to uništi našu vezu taman kada je napokon postala ozbiljna, što ako ga ona privlači više od mene, što ako postanem ljubomorna u toj mjeri da se tog osjećaja više nikada neću moći riješiti... Ipak, znatiželja i želja da to realiziram bili su nešto što nisam mogla izbaciti iz glave. Previše su me privlačile i sama ideja, i ona. 

1

Otprilike dva mjeseca nakon što se rodila ideja, prvi smo se put našli svi troje uživo, prvo na kavi, a zatim smo otišli zajedno prošetati naše pse. Bila je to prva prilika da uživo promotrim tu ženu koja me toliko zaintrigirala, kao i interakciju između nje i mog dečka, skupa s njihovim internim šalama koje su preživjele tolike godine, iako njihova veza nije.  

Bilo mi je jasno da im je i dalje stalo jedno do drugog, ali nisam osjetila ni trunku ljubomore. Dapače, ona je bila osoba koja mi je ulijevala povjerenje i imala sam osjećaj da bih joj bez imalo neugode mogla reći kako to ipak ne mogu učiniti, čak i ako bi odjeća već bila na podu, a stvari se polagano krenule zahuktavati. Dogovorile smo se kako će jedan dan ona doći do mene kako bismo se nas dvije same mogle bolje upoznati, a nekoliko sati kasnije nam se i on može pridružiti. Bilo je jasno kao dan da će se TO doista i dogoditi. 

U danima koji su prethodili velikom događaju, ja i ona smo često sekstale, slale si slike u donjem rublju, kao i screenshotove iz porno filmova sa seksom u troje i s pozama koje smo željele isprobati. Ponekad sam uspoređivala svoje tijelo s njezinim i pitala se bi li moj dečko više volio da sam utegnutija i vitkija poput nje, no najčešće sam se izgubila u vlastitim maštarijama o njoj. 

Kada je dan napokon došao, par smo sati sjedile na kauču i samo razgovarale o svemu. Iako je na prvu izgledalo kao običan razgovor dvije stare prijateljice, zapravo nisam iz glave mogla izbiti crveno donje rublje za koje sam znala da ga nosi ispod haljine. Znala sam točno kako izgleda jer sam ga ja izabrala. Neprestano sam se pitala izgleda li bolje uživo nego što izgleda u mojoj mašti. Kada se moj dečko vratio doma, svi smo se preselili u spavaću sobu i otvorili bocu vinu. Nakon par čaša i flertovanja, odjednom su se njezine usne našle na mojima, a njegove na stražnjoj strani mog vrata. Odjednom je otišao po kondom, a zatim se zatekao kako stoji na ulazu u sobu i promatra svoju bivšu i sadašnju curu kako uživaju jedna u drugoj.

Ona je grickala moje bradavice, a ja sam prstima upoznavala njezinu vaginu, razmišljajući u tom trenu kako je moja lista želja odjednom postala kraća. Par trenutaka poslije, moja se glava našla među njezinim nogama, a moj je dečko penetrirao u mene straga. Ubrzo smo nakon toga isprobali sve poze koje su nam djelovale privlačno tijekom višetjedne predigre. Prva sam ja doživjela orgazam, nakon mene on, a zatim smo oboje svu nađu pažnju usmjerili na nju. Nakon što mi je rekla kako vjerojatno neće doživjeti orgazam, bez obzira na to koliko je napaljena, a on to potvrdio, njih su se dvoje potrudili dodatno zadovoljiti mene. Naime, i on i ona više uživaju u tome da zadovolje drugu osobu, nego u vlastitom zadovoljstvu, zbog čega sam i pomislila kako je vrlo lako moguće da upravo iz tog razloga njihova seksualna dinamika nije funkcionirala najbolje. Prvo me ona zadovoljila prstima, a zatim on jezikom. Ubrzo sam doživjela i drugi orgazam.

Dok smo ležali opijeni na krevetu, bilo mi je jasno kako on ni sam ne zna kojoj bi od nas dvije posvetio pažnju. Ona je rekla kako uskoro mora ići, ali je svejedno nastavila ležati, a ja sam se mazila s oboje ležeći u sredini. Kroz tih par sati njih su dvoje cijelo vrijeme govorili iste stvari u isto vrijeme, šaleći se kako su im mozgovi i dalje nakon toliko vremena na istoj frekvenciji, a onda je on krenuo pričati o tome kako smo se ja i on upoznali. Primijetila sam natruhu nelagode na njezinom licu i čvrsto je primila za ruku. Svima nam je bilo pomalo neugodno i nismo zapravo znali što dalje.

Ona se u jednom trenutku ustala, rekla kako stvarno mora ići, poljubila nas je oboje u obraz te otišla. Poslala nam je poruku da je sretno stigla doma, a mi smo joj se oboje ponaosob zahvalili na svemu te joj rekli koliko cijenimo to što je učinila za nas te koliko smo uživali.

Ja i dečko smo i dalje u sretnoj, stabilnoj, monogamnoj vezi. Njih dvoje više ne spavaju zajedno, ali se povremeno nađu na kavi. Ona i ja se povremeno još uvijek dopisujemo, kada se ona na primjer sprema za dejt, ili kada se zaželimo sekstanja. Sve što se dogodilo, rezultiralo je time da sam zadovoljnija sobom, ali i vezom. A i on i ja možemo otvoreno razgovarati o nekim drugim seksperimentima koje bismo voljeli isprobati. Iako sam prekršila sva pravila, odluka da to napravimo ispostavila se kao najbolja u mom životu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj