Iako on tehnički nije vaš dečko, zapravo je - vaš... dečko!

04/10/2019

Ili situacije koje ćete shvatiti samo ako ste... skoro pa u vezi!

Veze su užasno komplicirane i ponekad (puno češće nego što bismo željeli) se nađemo u situaciji da imamo dečka koji zapravo službeno nije naš dečko, ili, kako bi možda bilo jednostavnije reći, gotovo da imamo dečka. Ova situacija sa sobom nosi mnoge probleme, a najveći od svega je što imate posla s čovjekom koji nije službeno vaš, iako tehnički je. Ako ste se ikada pronašli u ovoj situaciji, razumijet ćete sve navedeno!

1. Ponekad vam se dogodi da na nekom od njegovih profila na društvenim mrežama vidite nešto što vam nije drago i što definitivno ulazi u sivu zonu, no kako vam on službeno nije dečko, nemate pravo racionalno objasniti svoje osjećaje već se samo tiho durite.

2. Poludite kad god vidite da flertuje s nekom drugom ženom, no kako vam nije dečko, nemate pravo na ljubomoru niti bilo koje druge negativne emocije i reakcije.

3. Užasno puno vremena provodite razmišljajući biste li možda ipak trebali nešto reći, na najpristojniji i najblaži mogući način, uz maksimalan trud uložen da vas ne shvati pogrešno i svaku riječ pažljivo odvaganu barem pet puta.

4. Voljeli biste ga zvati da izađe s vama i/ili vašim društvom, no kako tehnički nije vaš dečko, pitate se koliko je to zapravo ok...

5. Jako ste često loše raspoloženi jer ste prisiljeni duriti se u tišini i gledati kako druge žene flertuju s frajerom koji (ni)je vaš.

6. Taman kada poželite djelovati i nešto mu reći, neki glasić razuma vas podsjeti kako to nije najmudrije što možete napraviti, i onda ste opet na početku.

7. Onda se sjetite da zbog sve te ljubomore koju zadržavate u sebi polagano sve intenzivnije imate osjećaj kao da gubite razum.

8. Počinjete se pitati šutite li zato što mislite da nemate pravo nešto reći ili zato što ne želite da drugi misle i govore koliko ste ludi. Iako znate da vas zapravo baš briga smatra li vas netko ludom ili ne.

9. Kada bolje razmislite o svemu, puno je toga zbog čega vas takav tip odnosa ljuti, no svejedno se ponašate kao da je sve u savršenom redu.

10. Sve vam je jasnije da na kartu kako 'vi niste zajedno' igra jako često, ne bi li izbjegao stvari koje bi zapravo trebao raditi s vama jer vi zapravo jeste (gotovo) zajedno.

11. Osjećate se kao da se namjerno ponaša kako se ponaša samo kako bi što dulje imao prostor koji mu 'nismo u vezi' ostavlja.

12. Zbog svega nerijetko patite od nesanice jer noćima razmišljate ne bi li sve bilo jednostavnije da jednostavno odraste i odluči biti s vama u vezi.

13. O svim problemima koje imate želite kukati i razgovarati sa svojim prijatelji(ca)ma, no njima je svima dosta jedne te iste priče, a vama je dosta podsjećanja da vas dvoje niste u vezi.

14. I dalje ostajete u odnosu koji vas frustrira jer tehnički gledano - ako on nije vaš frajer, to nije vaš problem!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj