Iako ju prati reputacija dosadne, frajeri obožavaju misionarsku pozu: 10 razloga zašto!

24/01/2021

Ovo je deset glavnih razloga!

1. Ova poza uključuje dvije od njima najomiljenijih stvari na svijetu - ležanje i seks. Zapravo puuuuno ležanja, a k tome se seksaju. Dušu dalo za sve trenutke u kojima su pomalo lijeni, ali svejedno žele uživati.

2. Ova je poza toliko jednostavna da ju nikako ne može uprskati. Ne mora vas nositi, neće doći ni do čijeg lupanja glavom u uzglavlje kreveta (valjda), nije mu potrebna osobita idržljivost da stvar dovede do kraja...

3. Nedostaje li mu samopouzdanja i ne voli li dopustiti vama da vidite kako izgleda u trenutku postizanja orgazma, u ovoj se pozi vrlo lako može sakriti među vaša prsa i skriti lice. Čisto da ne vidite da izgleda kao da je upravo zagrizao limun.

4. Ima odličan pogled na sve. Na vaše lice, vaše grudi, trbuh, bokove koji se lagano u ritmu pomiču.

5. I on uživa u intimnosti koju ova poza nudi. Ovo je jedna od rijetkih poza koja omogućuje oboma da budete priljubljeni jedno uz drugo i pritom se gledate.

6. Savršena je za seks rano ujutro ili kasno navečer, kada ste već poprilično pospani i nemate energije, ali se svejedno ne želite odreći seksa.

7. U ovoj pozi vaš će pogled biti usmjeren prema gore pa nećete imati baš toliko priliku primijetiti koliko mu je soba neuredna. A primijeti li on da vam pogled kreće bježati uokolo, lako vas može početi ljubiti i potpuno vas omesti.

8. Može pokazati svoje mišićave ruke i prsa, a on jako dobro zna da je to pogled u kojem vi itekako uživate.

9. Ne dovodi sebe u opasnost da njegovi sokovi završe posvuda po njemu. Ok, vi niste toliko sigurni, ali u ovoj pozi, on definitivno je.

10. Možete omotati noge oko njega. Ovo nije neko otkriće, ali gotovo da ne znamo frajera kojemu ovo nije super seksi i koji u tome ne uživa maksimalno.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj