I najbolje cure imaju svoju zločestu stranu, a mi imamo savjete kako ju oživjeti

29/12/2020

Ovo su ideje, a na vama je samo da odaberete onu najsočniju (i najprivlačniju)...

Vrući tuš

Za dobre: Znate onaj voćni miris koji obožava osjetiti na vama? Zagrijite ga među dlanovima i iznenadite ga zaigranom masažom pod vrućim mlazom vode. Uživat će u vašem mirisu i dodiru.

Za zločeste: Iskoristite vrući mlaz vode i pokažite mu kako se zagrijavate za njega. Potpuno ga izludite svojim uzdasima i šaputom o tome kako mislite na njega u svojoj solo igri.


Oralno zadovoljstvo

Za dobre: Poljupcima se uputite prema jugu, pa vrhom jezika pronađite put do njegovog penisa. I prije nego ga krenete oralno zadovoljavati, osjećat će se kao da će eksplodirati od zadovoljstva.

Za zločeste: Možete ga oralno zadovoljiti, a možete to učiniti i kao prava zločesta cura. Usne namažite balzamom koji sadrži ekstrakt mente. U kombinaciji s njegovom vrućom kožom, osjetit će trnce pri svakom vašem dodiru. Malo se užitaka može mjeriti s onima čiji trnci putuju sve do njegove kralješnice.


Seksi krpice

Za dobre: Izaberi krpice u kojima vas najviše voli gledati (možda ona uska haljina i crvene cipele?), te mu dopustite da ih skida komad po komad. Tko zna što će pronaći ispod? Možda neko novo seksi donje rublje, a možda i manje donjeg rublja od očekivanog?

Za zločeste: Oborite ga s nogu poluprozirnim donjim rubljem, a zatim ga zavežite i ostvarite njegove najtajnije seksualne fantazije.


Ljubavni zalogaji

Za dobre: Pobrinite se da ima povez oko očiju, a zatim ga hranite slatkim zalogajima čije okuse može pogađati. Da igra bude još zabavnija, koristite svoje grudi ili trbuh kao površinu za serviranje.

Za zločeste: Piće i seksualne igrice? Zašto ne. Uzmite gutljaj hladnog pjenušca, a zatim jezikom pređite preko njegovih usana i bradavica. Hladan dodir će maksimalno povećati užitak na njegovoj koži.


Samo poljubac

Za dobre: Dok gledate film na dvosjedu, dajte mu do znanja da mu ne dopuštate ništa više od poljubaca. Ovaj nevini način u potpunosti će ga izluditi, baš kao i činjenica da mu je sve više od toga zabranjeno. Dopustite mu da vas pokuša uvjeriti na korak dalje i uživajte u strastima.

Za zločeste: U trenutku kad njegov jezik priđe vašim ustima, omotajte ga usnama baš kao što bi to učinili tijekom oralnog seksa. Ovaj mali uvod natjerat će ga da s uzbuđenjem očekuje nastavak.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj