I frajeri su velike maze!

15/04/2019

A ove ih situacije posebno rastapaju...

Kada ste prva stvar koju ujutro ugleda vi. Možda su neki frajeri preveliki frajeri da bi to ikada priznali, no jedna od najdražih stvari ikad im je buđenje uz voljenu osobu. Kada se probudi usred noći, ili ujutro, i vidi vas ušuškanu kraj njega, odmah mu je toplo oko srca.

Kada primijeti sve ono zbog čega se zaljubio u vas. Bilo da ga na to podsjetite nekom svojom ludorijom, ili simpatičnom porukom, ili izjavom koju će samo on skužiti i baš nitko drugi. I kada se uvijek iznova prisjeti onih početaka veze i čime ste ga osvojili.

Kada ga njegujete dok se ne osjeća dobro. Ima temperaturu, sve ga boli, i neprestano kuka kako nema ni snage ni volje ni za što. Ali mu je dovoljno dobro da primijeti kako ste počistili cijeli stan, skupili njegove prljave maramice i skuhali mu čaj. 

Kada vidi koliko se dobro slažete s njegovom obitelji. Jer posljednje što želi je biti u vezi s curom koja će stalno kontrirati njegovoj obitelji i gledati ih ispod oka.

Kada mu kupite nešto jednostavno zašto što ste ga se sjetili. Bez ikakvog posebnog povoda. No to mu znači puno jer mu pokazuje da mislite na njega i onda kada nije kraj vas. A to je osjećaj koji mu itekako imponira. 

Kada ga iznenadite svojim kulinarskim umijećem. Jer najbolji put do njegovog srca je kroz želudac. A frajerima je vjerojatno jedna od najdražih stvari doći doma nakon napornog dana i pojesti nešto što obožava i što ste napravili za njega.

Kada vas vidi s bebom u naručju. Nema veze pripada li vašoj sestri ili najboljim prijateljima. Pogledom na vas s djetetom u rukama momentalno će mu kroz glavu krenuti razne slike vas kao obitelji, jednog dana kada za to dođe vrijeme.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj