Hmm, možda zajednički život i nije bio tako dobra ideja!

04/10/2019

Ponekad nema ljepšeg nego buditi se i ići na spavanje uz osobu koju volite. Ali, ponekad ima tih dana u mjesecu kada biste ga najradije ispalili iz topa. I ne, PMS nema ništa s tim!

Zvukovi od kojih vam se ježi koža. S hrkanjem i podrigivanjem bili ste upoznati od ranije, ali je li on oduvijek tako glasno žvakao? A tek neopisivo iritantni način na koji srče vruću juhu. Bili ste barem pedeset puta na večeri prije nego što ste postali cimeri, pitate se kako je moguće da to ranije niste primijetili. I je li ljubav, osim što je slijepa, i gluha? Ne, nego se on jednostavno prestao praviti fin jer misli da se više ne mora truditi.

Muške čarape. Posvuda! Na mašini za pranje rublja, pokraj kreveta, na trosjedu, ispod trosjeda, na balkonu?! Okej, ne smrde i nisu prljave, samo nošene, ali ne razumijete zašto ih nije u stanju odložiti u košaru za prljavi veš nego ih skine i spusti gdje god mu padne na pamet. Kad ste mu prigovorili, ispričao se i rekao kako to radi nesvjesno. I drugu večer ponovno "pao u nesvjest".

Prazan hladnjak. U subotu ste bili u supermarketu. Danas je utorak, a u hladnjaku je ostala samo polupopijena boca vina, teglica s tri krastavca i jedna pašteta. On nije čovjek, on je termit. Naravno, nikad mu ne padne na pamet da, nakon što "počisti" sve s polica, ode u dućan. Već vam se tri puta dogodilo da ste došli gladni s posla, a da u kući nije bilo ničeg za jesti.

Spavanje pred TV-om. Uvvijek vam to napravi. Dogovorite se da ćete zajedno pogledati neki super film ili seriju, napravite kokice, zavalite se skupa pred TV i - nije prošla ni uvodna špica, a on već hrče snom pravednika. To bi još nekako i podnijeli (iako volite zajedničko gledanje filmova da možete skupa komentirati), ali ono što vas potpuno izbaci iz takta jest njegovo buđenje tamo negdje na pola akcije i moljakanje da mu ispričate što se dotad dogodilo.

Njegovi frendovi koji "spontano navrate". Došli ste umorni kući, otključali vrata i ugledali nasmiješenu facu njegovog kolege s posla. Pozvao je ekipu s nogometa srijedom na onaj super viski koji je dobio za rođendan. "Neće oni dugo" ste čuli zadnjih pet srijeda. Nisu dugo, samo do ponoći.

Njegova mama koja "spontano navrati". Nije da imate nešto protiv žene, ali njegova mama misli kako najaviti svoj dolazak znači - pozvoniti na portafon. Čudo je koliko toga čovjek može pospremiti tijekom jedne vožnje liftom do šestog kata.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj