Hendlajte vezu na daljinu bez imalo muke

31/01/2017

Veze na daljinu nisu lake, ali imaju svojih čari. I apsolutno mogu uspjeti ako im pristupate na pravi način...

U njegovom društvu budite maksimalno spontani. Provedite, ako želite, cijeli dan u krevetu. Ne morate imati isplaniranu svaku minutu.

Šaljite razumnu količinu poruka i nemojte gubiti živce čim vas odmah ne nazove ili vam ne odgovori. Poštujte njegovo vrijeme i obveze.

Zapamtite da ne možete pretjerati sa sextanjem! Uvodite što više seksa, seksi poziva i seksi poruka u vezu, a kada se napokon vidite, uživajte u svemu onome što ste spomenuli u svojim vrućim dopisivanjima.

Razgovarajte o svemu koliko god često možete.. Razgovarajte o velikim događajima, ali i sitnicama koje su vam se tog dana dogodile. Upućenost u međusobne živote dodatno će vas zbližiti i ojačati povezanost.

Ne započinjite svađe za kojima nema potrebe. Možda je zapeo u prometu ili na poslu i nije stigao na Skype u dogovoreno vrijeme, no to nije razlog da odmah poludite. Imajte razumijevanja i vrijeme iskoristite na pozitivne stvari.

Provodite vrijeme zajedno nešto radeći iako ste razdvojeni. Podijelite trenutke, gledajte 'zajedno' film, kuhajte isto jelo i razgovarajte telefonom. A ako vam baš jako jako nedostaje, slobodno živite uz upaljen Skype i imat ćete osjećaj da je odmah tu pored vas.

Naučite uživati u svom slobodnom vremenu kada ste razdvojeni i radite sve ono za što ne biste imali vremena kada bi bio uz vas. Nemojte gubiti vrijeme sjedeći uz kompjuter očekujući njegov poziv ili poruku. Život bi vam trebao biti ispunjen i bez njega kakva god vaša veza bila.

Prihvatite činjenicu da ne možete i ne morate imati apsolutno svaku sitnicu pod kontrolom. Imajte povjerenja i strpljenja, a ljubomorne ispade izbjegavajte u širokom luku. Naravno da ne možete biti sigurni je li se doista vratio kući kada je rekao i je li doista tamo gdje vi mislite, ali to je dvosmjerna ulica i iste brige sigurno muče i njega. Sve dok imate povjerenja jedno u drugo, nemate brige!
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj