Govori li kako su sve njegove bivše totalne luđakinje, 'uzmite' ga s velikom rezervom!

22/02/2021

Ovo su poprilično glasni znakovi da se ne biste trebali seksati s njim, koliko god vam napet bio...

1. Ni sami niste sigurni želite li seks s njim. Jako je jednostavno, ako ne želite seks s njim, nemojte ga imati. Ako ste potpuno ravnodušni po pitanju te ideje, zašto biste se uopće upuštali u nešto zbog čega niste super uzbuđeni. A ako vam ponisao na seks s njim nije ugodna zbog nekih njegovih postupaka, jasno mu to dajte do znanja, a ako se situacija ne promijeni, otiđite. No imajte na umu da isto pravilo vrijedi i u obrnutoj situaciji - a to bi značilo da ni frajerima nije baš uvijek do seksa, pa ako vam kaže da mu nije trenutak, poštujte to.

2. Ako pristajete na seks s njim samo zato što mislite da ćete mu se tako više svidjeti. Bilo bi nepravedno reći da nema nikakve šanse da je to istina, ali točno je da to u većini slučajeva nije istina. Uostalom, zašto biste se uopće seksali s nekim koga trebate uvjeravati da mu se sviđate? Seks je redovito najbolji onda kada oboje znate da se ne možete zasititi jedno drugoga.

3. On redovito ghosta. Imate li već sada problema u komunikaciji s njim, ne odgovara li vam na poruke, ne poštiva dogovore, otkazuje ih u zadnji čas ili se uopće ne (po)javi, nemojte misliti da će seks promijeniti situaciju. Neće! Ako vam je do one night standa, go for it! Mislite li da su se počeli razvijati osjećaji s vaše strane, ne upuštajte se ni u što što vam ne pruža željeni feedback.

4. Jasno vam je dao do znanja da ne želi ništa ozbiljno, dok vi tragate za pravom vezom. Govori li vam nešto, to je zato što to i misli. U protivnom jednostavno ne bi rekao ništa i igrao bi razne igrice. Ako vam jasno i glasno daje do znanja da nije spreman uploviti u vezu, nemojte misliti da će promijeniti mišljenje počnete li spavati s njim. Prijatelji s povlasticama ponekad završe u vezama, ali ne želite računati na scenrije iz romantičnih komedija.

5. On je bivši dečko vaše prijateljice. Ovo je dopušteno jedino ako ste poprilično sigurni da je on vaša srodna duša. No ako vam je samo privlačan, ne želite otklizati na taj teren. Nije vrijedno upropastiti prijateljstvo radi jednog zgodnog frajera. Zgodnih frajera ima koliko god želite!

6. On ima hrpu bivših koje su 'luđakinje'. U ovom su slučaju dvije mogućnosti - prva, ona vjerojatnija, je da je on luđak. Ako su sve njegove veze završile obiljem drame, velika je vjerojatnost da je on uzrok. Druga mogućnost je da dečko stvarno nije imao sreće ili da ga jednostavno privlače ekscentrične osobnosti. Ako stvarno nema sreće, onda je to dobar ishod za vas, no ako ga doista privlače luđakinje, možda je i u vama prepoznao jednu.

7. Oboje ste pijani. Ovo je daleko od dobre ideje jer je samo pitanje tko će od vas dvoje što sve točno požaliti kada se otrijeznite. Prespavajte i vidite kako ćete se osjećati po pitanju te ideje kada budete mamurne, ali trijezne glave.

8. On odbija siguran seks. Njemu upotreba kondoma ne dolazi u obzir jer mrzi kondome/nema dobar osjećaj dok nosi kondom/ obožava seks bez kondoma i možete biti sigurni da je čist ko suza. Koliko god napaljeni bili, nikad nemojte pristati na seks bez zaštite. Nikad, pa ni tad!!!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj