Glavno pravilo za sezonu dejtanja: Nemojte overthinkati!

25/10/2021

Simptomi opsjednutosti dejtanjem puno govore o vašim problemima s frajerima...

Pripremate se za spoj cijelo popodne

Pomalo ste nesigurni oko svog izgleda. Zapamtite da privlačnost ima dvije strane – i on je vjerojatno nervozan zbog svog izgleda i pita se hoće li vam se svidjeti. Opustite se i uštedite vrijeme za sebe.

Intenzivno razmatrate što bi on mogao voljeti, a što ne

Imate pretjeranu želju da se spojite s njim. Odjednom je sve povezano s njim, vaši interesi i mišljenja više nisu važni. Nije baš pametan potez. Muškarci vole žene koje imaju vlastiti užurban život. Ne dovodite se u situaciju da svaki vikend provedete na utakmici umirući od dosade s razdraganim osmijehom na licu. Ne morate dijeliti sve interese.

Planirate cijelu konverzaciju

Vi ugađate i osjećate da je vaša odgovornost pobrinuti se da spoj dobro prođe i da se on osjeća ugodno. Ako vas je strah bilo što prepustiti slučaju, sigurno ćete istražiti restoran u koji izlazite i meni pa čak ga i podsjećati da treba otići na toalet. Nije vaš posao zabavljati ga!!! Pustite ga da se i on nosi s ispunjavanjem neugodne tišine, a ako se ne potrudi, predložite da se ponovno nađete… nikad.

Razrađujete planove za bijeg

Bojite se suočavanja. Lakše vam je pobjeći kroz prozor na WC-u nego skupiti hrabrosti i reći: “Mislim da među nama nije zaiskrilo.” Ne treba vas biti sram reći mu da ne želite na još jedan spoj s njim. Napišite mu poruku kasnije ako ste baš tako sramežljivi. I nećete ispasti bezobrazni ako odaberete taj način u trenutku kad ste se tek počeli viđati.

Tražite pomoć u amajlijama/srećonošama/drugim praznovjerjima

Duboko u sebi ne možete vjerovati da ćete ikad sresti gospodina Pravog tako što ćete jednostavno biti svoji pa pokušavate prevariti sudbinu noseći zečji rep u torbi. Jedina je istina ta da to neće djelovati na vašu sudbinu. Nije vam potreban čarobni napitak da biste muškarca natjerali da se zaljubi u vas – potrebno je samo samopouzdanje. Povećajte svoje tako što će vam frendica tijekom dejta poslati poruku u kojoj će napisati koliko ste sjajni.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj