Frajeri s kojima gubimo nevinost

02/02/2017

Gubitak nevinosti najčešće ne izgleda kao u romantičnim komedijama...

Stariji buntovnik. Zahvaljujući njemu upoznali ste barem jednu kulturološki važnu stvar koju i dan danas obožavate. Kao na primjer Ramonese. Spavali ste s njim uglavnom zato što se vama sviđao jako, a vašim roditeljima nimalo.

Pratioc na maturalnoj. Iliti vaša srednjoškolska ljubav za koju ste bili uvjereni da ćete ostariti zajedno. Spavali ste tek nakon maturalne, kada ste iskoristili priliku da njegovi roditelji otputuju i kuća ostane samo vama. Seks je trajao otprilike jednu minutu.

Student mentor. On je frajer kojeg ste upoznali tijekom prvog tjedna studiranja. Silno vam je pomogao snaći se s predavanjima, literaturom, useljenjem i učenjem. kada vratite film unazad, niste sigurni jeste li ga ikada više vidjeli.

Duša zabave. Frajer kojeg ste upoznali ili posljednje godine srednje škole ili prve godine fakulteta, kada ste se bezbrižno i ludo zabavljali i posjećivali svaku zabavu na koju ste bili pozvani. On je također bio na svakoj od njih, uvijek najglasniji i najzabavniji, uvijek u centru pažnje.

Frajer koji vam je postao dečko nakon što ste izgubili nevinost s njim jer je to bilo nekako logično. Nakon kratkog vremena ste shvatili da nemate baš ništa zajedničko i zapitali se kako ste uopće došli na ideju da se s njim upustite u vezu.

Seksi sportaš sa sjajnim trbušnjacima. Tih se trbušnjaka i dan danas sjećate kao najboljih koje ste ikada vidjeli. Žao vam je samo što su oni bili njegova jedina kvaliteta.

Najbolji prijatelj koji je popio previše. Baš kao i vi. Istina, on je vjerojatno bio beznadno zaljubljen u vas nekoliko godina prije toga, svi su mislili da ste i vi zaljubljeni u njega i da je samo pitanje dana kada ćete to shvatiti. Ali ispostavilo se da je sve ostalo na jednoj pijanoj noći nakon koje su stvari postale malčice neugodne.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj