Kakvi su to frajeri loši u seksu? Oni koji uporno ponavljaju ove greške!

30/09/2021

Znamo kako promijeniti situaciju u krevetu, u vašu korist...

Nikada vas oralno ne zadovoljava

Razgovarajte sa svojim partnerom na jedan zaigran, ali posve iskren način o primanju i davanju. Recite mu da uživate kada ga oralno zadovoljavate i da vas uzbuđuje kad vidite kakvo mu zadovoljstvo pružate svojim ustima, a zatim istaknite koliko bi vas napalilo da i on vas ponekad oralno zadovolji.

Pregrub je tijekom predigre

Muškarac ima jako osjetljiv seksualni ego pa se fokusirajte na one stvari koje radi dobro (osim ako mu potezi nisu previše ekstremni i bolni, tada ga trebate odmah upozoriti). Idući put mu u krevetu šapnite: „Večeras želim da idemo polako i nježno i uživamo u svakom centimetru naših tijela.“

Preskače predigru

Možda vašem partneru treba lekcija o ženskom tijelu. Objasnite mu da mnoge žene u prosjeku trebaju 20 minuta predigre da im tijelo bude fizički spremno za seks, da je predigra najvažnija za mnoge žene da bi svršile i da G-točku nije moguće pronaći ako žena nije dovoljno uzbuđena. A možete napomenuti i to da više predigre može pomoći i njemu da ima jaču erekciju.

Kaže da će vas idući put dovesti do vrhunca

Znači, vaš partner svrši svaki put, ali vi jako rijetko? Hmmm.... Recite mu daželite uživati svaki put, isto kao i on. Ako se ne kreće u smjeru u kojem vam odgovara, namjestite bokove na način koji vam donosi najviše zadovoljstva.

Usmjeren je samo na sebe

Ako vam se čini da je vaš muškarac previše usmjeren samo na sebe, možda je to zato što ne zna što treba raditi. Uhvatite mu ruku i doslovno je stavite tamo gdje želite te mu pokažite što želite da vam radi. I svakako mu uzdasima i pokretima dajte do znanja da vam se sviđa to što vam radi kako bi znao da je na dobrom putu.

Ne voli eksperimentirati

Poanta je u tome da pomognete partneru da bude skloniji novim idejama u krevetu, a da ga ne zbunite. Povedite razgovor o tome što vam je sve bilo super u seksu, a tada usmjerite razgovor na nove stvari koje biste željeli isprobati. Dajte mu priliku da kaže što je sve njemu seksi i uzbudljivo.

Svaki put želi istu pozu

Preuzmite kontrolu tako da sjednete na njega i uživate u pozi dok ste vi gore. Zatim suptilno premjestite svoje tijelo ohrabrujući ga da vas prati dok mijenjate pozu. Nabavite Kama sutru i dogovorite se s partnerom da ćete svaki put ubaciti neku novu pozu.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj