Flertujte baš po njegovom ukusu

06/03/2018

Proljetni dani samo što nisu pokucali na vrata, a to je godišnje doba, uz ljeto, tradicionalno najopuštenije pa se javlja i više prilika za zavođenje...

1. Odjenite nešto što će primijetiti. To ne znači da morate imati duboki dekolte – jer i tako će većina cura imati isti. Odjenite nešto otkvačeno, neuobičajeno, neočekivano – primjerice, šareni prsluk ili neki ludi komad odjeće koji će privlačiti poglede. To će dečkima dati razlog da vam priđu, a i odavat ćete dojam opuštene, samopouzdane djevojke.

2. Kad započnete razgovor, održavajte pristojnu udaljenost. U ljudskoj je prirodi da se odmaknete kad vam se netko primakne – drugim riječima, neka se on približi vama.

3. Kada vam se napokon približi, “slučajno” ga dodirnite. Naime, dodir je vrlo važan – može ga natjerati da pomisli gdje bi sve mogle završiti vaše ruke. Tijekom razgovora dodirnite mu ruku, koljeno ili rame – to će ga oboriti s nogu.

4. Dobro je oponašati njegove kretnje. Primjerice, ako se nagne, nagnite se i vi. Ako uzme gutljaj pića, napravite isto. Možda će vam se to činiti pomalo djetinjasto, ali oponašanje njegovih kretnji stvara osjećaj povezanosti i skladnosti.

5. Pažljivo ga slušajte (dobro, osim ako ne počne lamentirati sat vremena o svom novom autu – onda ga otpilite). Dok smišljate što ćete sljedeće reći, dobro slušajte što vas pita da ne biste nešto propustili – to će mu dati do znanja da ste zainteresirani.

6. Dok razgovarate, igrajte se svojom narukvicom ili satom. Postoji nešto čarobno u ženskim zglobovima – nešto  što privlači muškarce…

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj