Filmski maraton: naslovi koji će probuditi vašu seksi stranu!

18/02/2021

A Oscara za najbolju seks inspiraciju dobiva...

1. Captain Phillips. Dopustite vašem frajeru da preuzme inicijativu. U trenutku kada se potpuno uživi i pomisli da on vodi igru, prevrnite ga na leđa, zaskočite ga i viknite ''Od sada sam ja kapetan!''.

2. Her. Recite mu da ne dolazi navečer k vama, a ako živite zajedno, pošaljite ga u drugu sobu. Seksajte se putem FaceTime-a ili Skypea, ali neka jedno od vas koristi isključivo glas i isključi kameru.

3. Wolf of Wall Street. Popijte sve alkoholno što imate u kući. Skinite se goli. Možete pozvati i nekoliko prijatelja. I oni neka se skinu goli. Ako uspijete proći bez uhićenja, priredite orgije!

4. American Hustle. Imate li ikakvu periku koja izgleda kao da je ispala iz 70-ih? Nemate? Onda pravac do dućana i kupite koju (barem sada imate izbora budući da traje karnevalsko ludilo). Kada se vratite kući, pustite Donnu Summer i bacite se na posao! Želite li se dodatno uživjeti u ulogu, započnite igru nekoliko dana unaprijed - dogovorite se da se nećete seksati dok se ne dogodi X stvari. Kada primjetite da je vaš dragi na rubu ludila, priuštite mu seks na kuhinjskom stolu ili u wc-u u noćnom klubu.

5. Gravity. Nabavite ljuljačku za seks i imat ćete simulaciju svemirskog seksa u bestežinskom stanju!

6. Inside Llewyn Davis. Dopustite vašoj mački da vas gleda dok se seksate. Ili psu. Ili štogod da imate!

7. Nebraska. Otiđite na putovanje i vozite se raznim lokalnim cestama. U svakom malom mjestu pronađite mjesto gdje ćete se poseksati. Divlje i neobuzdano!

8. Great Gatsby. Inicirajte predigru razbacivanjem najskupljih komada odjeće po podu. Plešite po robi. Zavodljivo gledajte jedno u drugo (svatko na svom kraju sobe) uz Lanu Del Rey kao zvučnu kulisu.

9. Desolation of Smaug. Seksajte se i pričajte jednom drugom na jeziku vilenjaka! Ne znate jezik vilenjaka? E to je vaš problem!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj