Evo što čini brutalne ljubavnike!

07/06/2019

Idu li i vaša iskustva u prilog ovom istraživanju?

U Americi je nedavno provedeno istraživanje koje je ispitivalo seksualne živote više od sto parova. Tijekom ispitivanja mjerena je simetrija lica muškaraca, a ispitanici su odgovarali na pitanja o orgazmu i ostalim pojedinostima iz intimnog, seksualnog života.

Otkriveno je da su žene češće doživljavale orgazam za vrijeme vrućih igrica među plahtama s muževnijim tipovima, a osim toga su čak i češće doživljavale orgazam puno prije partnera.

Znanstvenici su zaključili da rezultati ovog istraživanja razbijaju određene mitove, a ponajviše mit o bahatim frajerima koji su svjesni činjenice da dobro izgledaju pa se u krevetu baš i ne trude dovoljno, a samim time su manje učinkoviti kada je u pitanju žensko zadovoljstvo. Istaknuli su da na dobar seks definitivno utječu mnogi faktori, a između ostalih i libido i raspoloženje, ali i tehnika. Ti su faktori međusobno povezani te se međusobno nadopunjuju.

A dobar izgled samo je jedan od čimbenika za dobar seksualni život, tvrde znanstvenici. Može poboljšati kvalitetu pojedinca u krevetu, ali ipak ne može sto posto garantirati dobar seks. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj