Erogene zone koje nipošto ne želite zanemariti!

06/05/2020

Seks bi, između ostaloga, trebao biti odličan provod za oba partnera. Ove točke neće vas iznevjeriti...

Područje iznad vagine. Svo ono područje iznad vaše vagine jednako je zanimljivo za poljupce i golicanje i jednako je osjetljivo za pobuđivanje leptirića u vašem trbuhu. Dodiri i poljupci na tom dijelu doslovno će vam pokrenuti lavinu trnaca po cijelom tijelu.

Unutarnja strana bedara. Dopustite partneru da usnama i jezikom istraži svaki kutak vaših bedara. Vjerujte nam da nećete požaliti.

Usne. I ne, ne mislimo na velike i male usne. Mislimo na usne na licu koje se često u žaru (pred)igre nezasluženo zapostavi i zanemari. Dugi strastveni poljupci probudit će sva vaša osjetila.

Erogene zone koje nipošto ne želite zanemariti!-0411673348

Zatiljak i vrat. Ovi dijelovi tijela su toliko osjetljivi da će vas i najmanji dodir naježiti, a poljubac će vas u potpunosti rastopiti. Zabacite kosu i govorom tijela mu pokažite što želite.

Bočna strana grudi. Ovo je područje znatno osjetljivije od na primjer bradavica koje su uvijek u centru pozornosti. Sve što je potrebno za odličan osjećaj je njegova ruka koja klizi po vašim grudima i povremeni poljubac da vas malčice zagolica.

Ušna resica. Dodiri, poljupci i sitni ugrizi po ušnoj resici bit će dovoljni da vas u potpunosti raspamete, a ukoliko jednostavno bude disao pored vašeg uha, osjet disanja cijelu će vas naelektrizirati. Isprobati pod obavezno!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj