Dosadila ti je spavaća soba? Isprobaj ova mjesta, popularna su s razlogom!

14/10/2019

Kad vam ponestane inspiracije, potražite je u navikama drugih parova...

Nema ništa loše u dobrom starom seksu unutar spavaće sobe, no ako je to jedino mjesto na kojemu se prepuštamo strastima, s vremenom veza može upasti u pomalo dosadnjikavu rutinu zbog čega nerijetko pribjegavamo vatrenim seksapadama izvan sigurne zone. Jedno je istraživanje odlučilo odgovoriti na pitanje gdje to najčešće radimo. I iskreno, neki su nas odgovori poprilično iznenadili. 

Čak 92% ispitanika istraživanja koje je proveo Lovehoney's odmah nakon spavaće sobe odlučuju šansu dati seksu pod tušem, unatoč tome što to itekako može poći po zlu kada se uračunicu uključi rizik od povreda zbog opasnih skliskih mokrih površina. Odmah nakon tuša slijedi nešto sigurnija kada, a treće mjesto je zauzeo kauč nakon kojega slijede kuhinjske površine poput stola, šanka i sličnih.

Popularan je i seks u vrtu i na terasama, kao i seks u automobilu kojeg redovito prakticira velika većina tinejdžera. Našto čudnija mjesta su stepeništa za koja se najiskrenije pitamo kako se itko uspije seksati na njima bez da se ozbiljno ne ozlijedi, a neobično je i da se svaki šesti par odluči isprobati seks u vlaku. Za to se također pitamo gdje to točno i kako.

Osim toga, mnogi će rado iskušati seks u zrakoplovu, garaži, na perilici rublja. Interesantno, nema mnogo onih koji preferiraju seks u javnosti, iako smo to nekako očekivali kao jednu od popularnijih solucija. Jer svi itekako znamo koliko nam opasnost da budemo uhvaćeni podiže adrenalin. Ipak, možda ga za nečiji ukus podiže i previše...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj