Dodatno olakšajte put do orgazma

04/05/2017

Da vam se više nikad ne dogodi da ste bili toliko blizu, a ipak toliko daleko...

Zapamtite 13. dan ciklusa! Trinaesti dan vašeg ciklusa znači da je i razina testosterona u vašem tijelu na najvišoj razini! Rezultat je jasan – seksa vam se više no ikada, a potencijal za postizanje orgazma toga je dana najveći. Ako vam se ne broji, skinite si neku od aplikacija za smartphone – i ona će vas podsjetiti na taj dan.

Želite li seks, izbjegavajte alkohol. Alkohol opušta i čini vas slobodnijom, ali frajerima može biti itekako problematičan, čak do razine nemogućnosti postizanja erekcije. To će se odraziti i na vas – nema orgazma bez dobre stimulacije. Sve u svemu, tekila je loš saveznik u krevetu.

Potaknite da upotrijebi i prstiće za vrijeme oralnog seksa. Jedan ili dva prsta u vama dok vas obrađuje jezikom idealna je kombinacija vanjskog i unutarnjeg podražaja – dvostruko je dvostruko, a znači i da su vam šanse za orgazam dvostruko veće.

Vodite računa da ste dovoljno vlažni. Koristite lubrikant, i vi i vaš partner, prije i tijekom seksa. Gotovo polovina žena kaže da im vlažnost intimnih predjela omogućava lakše postizanje orgazma. I zaboravite priču da su lubrikanti za ostarjele dame – klinci ih danas kupuju u samoposlugama, obilno koriste i, prema istraživanjima, imaju bolji seks nego prijašnje generacije.

 

Photo credit: Profimedia


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj