Dobar na prvi pogled, a zapravo...

07/03/2018

Ako se neprestano pitate je li sve između vas u redu i pokušavate nekako ući u njegov mail, to samo po sebi sve objašnjava...

1. Ne poštuje svoje roditelje. Možda se ovo čini zastarjelim razmišljanjem, ali ako muškarac ne poštuje svoje roditelje, to je vrlo dobar pokazatelj da ni vas neće drugačije tretirati. Pozitivne bodove dobiva ako zagrli svoju majku svaki put kad je sretne.

2. Zanemaruje vas zbog prijatelja. Dečki ostaju dječaci i ako se to dogodi ponekad jer ima potrebu u muškom društvu raspredati o nadolazećem nogometnom prvenstvu, to je u redu. Ali ako konstantno bira njihovo društvo umjesto vašeg i imate osjećaj da ste na broju 2, imate problem.

3. Jednostavno znate da nije onaj pravi za vas. Na isti način na koji ste odjednom "znali" da je on gospodin pravi, sada odjednom više nije. I to je sasvim u redu. Veze su poput stakla. Ponekad ih je bolje ostaviti razbijene nego se ozlijediti pokušavajući ih spojiti. Ako osjećate da je vašoj vezi istekao rok trajanja, nemojte se osjećati krivom. Gledajte na to kao na novu priliku da oboje upoznate partnere za cijeli život.

4. Ne vidite budućnost s njim. Ponekad je lijepo imati nekoga za maženje, ali ako se ne vidite uz njega u budućnosti, najvjerojatnije je vrijeme da prekinete.

5. Ne može priznati kada je u krivu. Ako vaš dragi nikada ne može priznati vlastitu pogrešku, vrijeme je da stisnete kočnicu i ocijenite kamo sve to vodi. U vezi se obje strane moraju truditi sto posto, tu ne postoji podjela pola vi, pola on. Priznanje vlastite pogreške oko nečega čini dobar, otvoren i iskren odnos.

6. Ima fobiju od vezanja. Ima mnogo parova koji su godinama zajedno, ali nikada se nisu zajedno uputili prema oltaru. Brak možda nije za svakoga, ali ako je vama upravo brak cilj, a vaš dragi ga ne prihvaća, vrijeme je da si počnete postavljati pitanja. Jeste li zaista spremni napustiti svoj san zbog njegova problema?

7. Stalno mu dajete neke ultimatume. Muškarci mrze ultimatume. Ne samo da ne daju rezultate, nego time što ih stalno postavljate dokazujete da niste spremni izaći iz loše veze. Ako se stalno fokusirate na njegove mane, on vjerojatno nije gospodin pravi.

8. Imate različite ciljeve. Ovdje ne govorimo o neslaganju pri naručivanju večere. Ovo su pitanja o stvarima na duge staze - želite li oboje djecu, kakvi su vam ciljevi na poslovnom planu, religijsko pitanje...

9. Nije financijski siguran. Sve je u redu s vama, drage dame, ako ste se zapitale je li u redu razmišljati na taj način. Kad se zateknete kako uvijek vi plaćate račune, vrijeme je da preuzmete kontrolu nad situacijom. Problem s novcem može prouzročiti nesigurnost, stres i frustraciju.

10. Ne može mu se vjerovati. Žene imaju intuiciju, a muškarci to nikako ne mogu shvatiti. Ako se neprestano pitate je li sve između vas u redu i pokušavate nekako ući u njegov mail, to samo po sebi sve objašnjava. Budite iskreni prema sebi. Ako mu ne vjerujete, vrijeme je da poradite na povjerenju ili da ga ostavite.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj