Dobar, loš i užasno zbunjujuć - vrste seksa koje su nam svima poznate!

28/10/2019

Da, svi smo barem jednom bili u nekoj od ovih situacija...

Savršen seks za jednu noć nakon kojega (prikladno) ne osjećate baš apsolutno ništa. Ako imate problema s odvajanjem osjećaja od seksa, onda je ovaj seks apsolutno savršenstvo. Zabavan je, siguran, bez ikakvog žaljenja i uopće vam neće biti žao ako se nikad više ne vidite. Ono, hvala na oralnom i želim ti ugodan život!

Seks za jednu noć nakon kojega osjećate apsolutno sve. Izmijenili ste možda deset riječi i još toliko uzdaha, ali sljedeće jutro skačete svaki put kad se mobitel oglasi. Razmišljate o vašem prvom spoju... o vašem 50-om spoju... O VAŠEM VJENČANJU. Znate da pričate gluposti, ali on ima tako mekanu kosu...

Perverzno dobar seks nakon svađe s partnerom. Ne žele na večeru s vašim roditeljima. Izašli ste s frendicama umjesto da ste ostali s njim kad je bio prehlađen. Oboje ste bijesni jedno na drugo i iz toga se rađa najbolji i najstrastveniji seks kojega ste ikad imali. Mi ne vidimo ništa loše u ovom načinu rješavanja konflikta.

Seks s prijateljem o kojemu nikad niste razmišljali tako... dok niste počeli. Zagrlili ste se tisuću puta i nije vam ni na kraj pameti bilo da bi između vas mogla postojati ikakva seksualna energija. Odjednom ste na nečijem partyju, nakon četiri pića i zovete taksi koji će vas odvesti do najbližeg kreveta.

„Je li prerano za ovo?“ – seks s mjesečnicom s frajerom kojeg ne znate dovoljno dobro. Posljednji spoj s frajerom na Tinderu prošao je dobro (nijednom nije provjerio mobitel!) i razmišljate o tome da spoj premjestite u spavaću sobu. Ali vi imate mjesečnicu. Onda si kažete da je on odrasla osoba koja zna kako odrasla tijela funkcioniraju i kažete si: „Je****!“ Jedan ručnik. Dva orgazma.

Užasno čudan Skype seks s partnerom na daljinu. Ako je itko ikad imao zadovoljavajuć i nimalo neugodan Skype seks neka se javi sad. Ovo su misli koje mi imamo tijekom Skype seksa: „Nikad ne bi ovako masturbirala sama. Kakvu to facu radi? Ček, moja vagina TAKO izgleda??“ Nijedna od tih misli nikad nije dovela do orgazma.

Nespretan seks nakon vjenčanja s cimerom mladenkinog rođaka. Vaša je najbolja frendica upravo izrekla sudbonosno „da“, a vi ste dvanaest sati proveli u užasnoj haljini za koju je tvrdila kako „ističe vaše oči“. Nakon šest čaša vina, taj se stranac čini dovoljno lijepim/kompatibilnim da vam tu haljinu skine na najbrži mogući način. Nema veze ako se potrga. Zapravo, još i bolje.

Neplanirani seks u javnom WC-u. Večer je krenula u poprilično monotonom tonu i vi i vaš partner slučajno ste se zaputili prema WC-u u isto vrijeme nakon čega ste odlučili „začiniti večer“ vrućim seksom u WC-kabini dok netko nije pokucao, nakon čega izlazite iz kabine izbjegavajući kontakt očiju i pristojno se smješkajući.

Analni seks koji ne prolazi kao što je planirano. Ako pod „planirano“ mislite „bez boli, čudnih osjećaja, neugode i dokaza da vaša probava funkcionira“. Ipak se radi o ANALNOM seksu. Ne znači da ne može biti dobar.

Seks s kojim otkrivate koliko ste daleko spremni ići. Počinje polako, s laganim pljeskom po guzi i jačim stiskom, a onda shvatite da vam se to sviđa... ili da biste još jače? Hmmm, možda još? Ne, to je previše! Bravo za kontrolirano eksperimentiranje!

Vaš prvi seks s nekim novim nakon izlaska iz duge veze. Ne sjećate se kako je „seksati se“ jer ste u posljednjih nekoliko godina dirali samo jednom tijelo – vašeg bivšeg: „Je li ono lizanje uha čudno svima ostalima osim njemu? Hoće li itko drugi znati onaj kružni pokret koji me totalno izluđuje? Što ako sam zapravo očajna u krevetu, ali sam u vezi bila s jednom osobom kojoj je to odgovaralo?? Odgovori su vjerojatno nije, hoće – ako ih uputite i niste, smirite se. Tek ste u 20-ima – čeka vas još jako puno seksa.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj