Dejting potezi koji će ga oboriti s nogu

27/04/2017

Jednom kada imate dogovoren dejt s njim, osvojiti njegovu pažnju puno je lakše nego što mislite...

Uspijete li cijelu večer niti jednom ne pogledati mobitel, nakupit ćete pozamašnu količinu pluseva. O, da, apstinencija od SMS-anja i stalnog provjeravanja je li vas netko zvao donijet će vam mnogo bodova kod potencijalnog dečka. Tako ćete mu pokazati da slušate ono što vam govori i da jedino što vam je zaista zanimljivo jest – on.

Pokazujete inicijativu i birate mjesto za sljedeći dejt. Dečki se s vremena na vrijeme žele odmoriti od funkcije organizatora izlaska. To što vi predlažete sljedeće odredište za vaš izlazak malo će smanjiti pritisak koji on sigurno osjeća pa će biti opušteniji tijekom dejta. A to što ste ga naveli da se uz vas opusti, njemu je jako, jako seksi.

Pričamo o boli kojem frajeru koji vas pokušava osvojiti, ali nije vaš bivši. I sve dok je riječ o nekom frajeru na kojeg ste slučajno naletjeli i ne radi se o vašem bivšem, vaš sugovornik želi čuti o tome. Pitate se zašto? Time mu, naime, poručujete da se sviđate drugim muškarcima, i to prilično suptilno. A čim se sviđate i drugim frajerima, njegov interes za vas dodatno raste.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj