Dejtajte na muški način

16/03/2018

Izlasci su zamišljeni da budu neobavezni i zabavni jer da nije tako vi biste bili par od prvog dejta...

U potrazi ste za ljubavlju? Ako ste umorni od dejtanja na ženski način (sa samo jednim muškarcem) ubacite malo testosterona u svoju taktiku. Muškarci ne ulaze u veze razmišljajući 'Ona je prava' nego 'Ovo je zabavan način za provesti večer'. Slijedite njihov primjer. Smanjite očekivanja i viđajte se s različitim tipovima muškaraca prije nego što se zaljubite.

Raznolikost je začin života pa će vam druženje s raznolikim dečkima pomoći na mnogo načina. Prvo, izgradit ćete samopouzdanje, što znači da ćete biti privlačni još većem broju potencijalnih partnera i time se zaštititi od fokusiranja samo na jednog muškarca. Ako dečko s kojim ste izašli u subotu ne odgovara na vašu poruku, pošaljite poruku zgodnom frajeru iz teretane umjesto da trzate na svaki bip svog mobitela. Viđate li se s više dečki, brzo ćete saznati kakav je tip stvoren za vas i zbog kojih njegovih karakteristike vaše srce brže kuca. A saznat ćete i što vas može natjerati na bijeg da se i ne osvrnete.

Nema razloga da se osjećate loše u multidejting situaciji osim ako od prvog susreta niste lagali o svojem solo statusu. Izlasci su zamišljeni da budu neobavezni i zabavni jer da nije tako vi biste bili par od prvog dejta, a znamo što o tome misle muškarci i kako bi se ponašali da je to tako. Ako se viđate s više muškaraca, to jednostavno znači da testirate potencijal romanse kako biste otkrili može li se koja od njih pretvoriti u vezu na duge staze. Ako se ikada pojavi pitanje 'kamo sve ovo ide', objasnit ćete da izlasci nisu ekskluzivno njegovi, ali da se izvrsno zabavljate i da se stvari dobro razvijaju. Ako on nikad ne postavi to pitanje, nema razloga da ga vi izvlačite jer dobre su šanse da on izlazi s drugim ženama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj