Dejt ideje koje je bolje izbjegavati

21/08/2017

Radije se držite provjerenih ideja, ma kako dosadne bile...

Rođendan vašeg prijatelja. Ili prijateljice. Uopće nije bitno. Vi ćete se osjećati kao doma, on neće znati što bi sa sobom. A u trenutku kada vi odete na wc, po piće ili se jednostavno upustite u razgovor s nekim od poznanika, on će se osjećati kao Pale sam na svijetu. Zapravo, još i gore!

Večer poezije. Postoji vrijeme i mjesto za poeziju, kao i ljudi koji ju vole. No sastanak s osobom koju tek trebate upoznati definitivno nije situacija u kojoj je poezija dobrodošla.

Kampiranje. Hladno je. I vlažno je. I svako malo gubite signal. I definitivno je prerano da se povučete u nekakvu prahistorijsku osamu s frajerom kojeg ste tek upoznali.

Fast food. Ako vaš spoj uključuje i kino, i šetnju gradom, i piće u nekom bircu usput, onda je fast food super ideja. No to svakako ne želite da bude glavno mjesto izlaska na kojem ćete se zadržavati cijelu večer.

Kuća vaših roditelja. Može biti savršena i predivno uređena i najdivnija na svijetu, no razmislite koju poruku takvim odabirom šaljete. On će već vjerojatno početi zamišljati upoznavanje s vašim starcima, vjenčanje, djecu koja trče posvuda... i pobjeći glavom bez obzira!

Bilo koji i bilo kakav klub. Klub je u redu ako tražite one night stand. Iako nije niti onda jer nikada ne znate na što ćete naletjeti. Ali premračan i preglasan klub jedna je od najgorih opcija za upoznavanje nekoga.

Trgovački centar. Nemate 14 godina i druženja po shopping centrima su totalno bezveze. To je sve što ćemo reći.

Vaš amaterski komičarski nastup/rock koncert/štogod. Znači, osim što još uvijek nemate pojma što čovjek voli i što ga zabavlja, ostavljate si veliku šansu da se izblamirate pred nekim koga biste trebali fascinirati. A to je potpuno loša vibra za jedan spoj.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj