Dečki, želimo da nam ovo radite češće!

20/07/2020

Da ne bi bilo da nismo rekle, kažemo sad, jasno i glasno!

1. Da nas podignete!

Mnogim ženama sviđa se ideja da ih muškarac 'zgrabi' i podigne i prisloni uza zid. Strastveni poljupci i sve što ide uz ovaj vreli scenarij je nešto o čemu većina mašta, a kladimo se da i frajeri nemaju ništa protiv.

2. Da budete malo grubi!

Većina žene priznaju da su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi pokazati "grubost". Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu "grubost" koja će nas dovesti do točke usijanja. Da dečki, poželjno je pokazati tu svoju stranu!

3. Da nas vežete!

Sigurno je svaka žena bar jednom u životu maštala kako je njen dragi vezuje za krevet i iskorištava. Malo vezivanje svilenim šalovima gdje smo bespomoćne i prepuštene njemu je tako seksi i sigurno će osvježiti svaku vezu.

4. Da nas polaaaagano skidate.

Strastveno skidanje odjeće je svakako poželjno i uzbudljivo. Ali ponekad, lagano skidanje, uživanje u svakom dodiru, za većinu žena, može biti itekako uzbudljivo.

5. Seks u javnosti!

Iznenadno zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije rezerviran samo za filmove. Dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, pa ako ne možete u liftu, seks u prirodi ili negdje na javnom mjestu može biti i najbolji seks ikad.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj