Bejb, mazi me od jutra do sutra!

01/09/2021

Nema te osobe kojoj ne pašu duge mazne seanse. A evo što o njemu govori njegov najdraži način maženja...

1. Njegova glava u vašem krilu. Volite li brinuti o svom muškarcu, osvojili ste jackpot. Muškarci koji vole ovaj položaj skloni su traženju puno pažnje u vezama i očekuju od svojih partnerica da im pomognu da se osjećaju bolje u svojoj koži. On vjerojatno nema problema s izražavanjem emocija, vrlo je osjećajan i spreman podijeliti s vama sve što mu se vrti u glavi. Ovaj dečko vas želi učiniti sretnom i obasipat će vas pažnjom, a njegova misija bit će potpuno vas zadovoljiti u krevetu.

2. Ruka na vašem ramenu. Stavljanje ruke oko vašeg ramena nije baš najintimniji potez. Zagrlit će vas, ali neće se niti malo prilagoditi vašem položaju. Dobra vijest je to da je on svjestan da vam je bliski kontakt važan i poštuje vašu potrebu za maženjem. Loša je što toga nećete imati u izobilju, a nerijetko neće biti ni na način koji želite. U seksu će vas nastojati zadovoljiti, samo mu trebate dati smjernice.

3. Vi na njegovim prsima. Iako se ovakav dečko možda prikazuje kao frajer, on je u stvari velika mazna beba. Kada vas dečko privuče bliže svom srcu, pokazuje da vam je privržen i da ima duboke osjećaje. Ovim potezom, dok ste naslonjeni na muževan dio njegova tijela – njegova prsa – pokazuje da vas može i želi (za)štiti. Ovaj muškarac je pouzdan i voli brinuti o svojoj djevojci, bilo da se radi o postavljanju polica ili pripremanju tople čokolade nakon napornog dana na poslu. U krevetu će vrlo vjerojatno biti taj koji će preuzeti kontrolu, a njegove omiljene poze su misionarska i doggy.

4. Spoonanje. Sklupčani ste jedno uz drugo, vaša guza je naslonjena na njegovu muškost, a njegove ruke slobodne da lutaju. Ovo je definitivno jako strastven položaj! Ovaj muškarac vjerojatno ima velik seksualni nagon. Iako zaista uživa u maženju, moguće je da ima problema s izražavanjem emocija. Možete očekivati da će vam radije pokazivati ljubav gestama nego riječima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj