Ovo su riječi, zahtjevi i primjedbe koje mi žene mrzimo iz dna duše, a da frajeri toga uopće nisu svjesni

09/06/2021

Volimo kada nas frajeri pomalo izluđuju, ali ovo je definitivno na krivi način...

Nasmij se

Niste dobre volje, ali prema njegovim standardima to ne treba značiti da vam na usnama smije izostati osmijeh. Ponekad nisu ni svjesni kako je malo nedostajalo da nešto poleti u smjeru njihove glave u trenutku kad to izgovore.

Blati vaš posao

Možda ne zarađujete koliko biste trebali, možda ste na poziciji nižoj od one koju biste trebali imati prema godinama radnog iskustva i prema onome što piše u diplomi, ali u okvirima današnjih problema koje drugi imaju na tom području, trebao bi biti sretan što uopće radite i imate za plaćanje računa. Osim toga, možda baš volite taj posao.

Opisuje izgled drugih žena

Mali komplimenti su razumljivi jer i žene gledaju druge muškarce, no kad raspreda u nedogled o tome koliko je zgodna i kako joj je savršena guza...

"To je komplicirano"

Ima li gorih riječi od ovih da vam ih uputi u trenutku kad započnete razgovor o ozbiljnosti vaše veze. Punoljetan je i zna što mu se sviđa, a što ne. Već bi trebao znati konkretno objasniti u kojem smjeru vidi razvoj vašeg odnosa.

Njegov libido

Obožavaju se razmetati svojim ljubavnim umijećem pred dečkima, a izgleda da nekim muškarcima nisu objasnili da to ne bi trebali činiti pred ženama. Ako nema seksi video kao dokaz, zašto biste mu vjerovali. Osim toga, pravi se muškarac nema potrebu hvaliti.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj