Čak 75 posto muškaraca tijekom seksa mašta o drugoj ženi

12/10/2020

Ako ste se ikada zapitali što je u glavi vašem frajeru dok vodite ljubav, sigurno će vas zanimati rezultati ove studije. SPOILER ALERT: iako vam se rezultati neće svidjeti, oni ne znače da naši frajeri žele maštanja pretočiti u stvarnost. Većina ih voli svoje partnerice i tvrde kako ih nikada ne bi prevarili.

Naime, dok im partnerice misle da su centar njihova svijeta, osjećaju se obožavano i voljeno, njima se po glavi motaju scene u koje je uključena neka druga žena. Možda kolegica s posla koja je baš taj dan nosila kratku suknju koja je otkrivala njezine duge vitke noge, ili trgovkinja koja je na trenutak slučajnim pokretom dala naslutiti da se ispod jednolične dosadne uniforme kriju zamamne grudi, ili neka dotjerana prolaznica koja ga je okrznula ramenom u gužvi, omiljena glumica... muškoj mašti nema kraja.

No, nemojte zbog ove brojke paliti alarme, pokretati istrage i zahtijevati ozbiljne razgovore. Vaš je dragi samo vaš i to ne znači da će se upustiti u aktivnosti izvan veze. Probajte i vi maštati. Može se pokazati kao dobar poticaj vašem seksualnom životu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj