Brzi tečaj masturbacije ili kako sebe dovesti do najboljih orgazama

14/04/2017

Postižete li orgazam uvijek na isti način, obavezno isprobajte ove savjete...

1. Priče o klitorisu. Najlakši način za postizanje orgazma je stimuliranjem klitorisa dok nam se istovremeno od uzbuđenja događaju kontrakcije stijenki vagine. Nježno dodirujte stidne usne i lagano se pomičite prema klitorisu te ga nježno stimulirajte provjereno ugodnim kružnim pokretima. Kako bi vam masturbacija bila što ugodnija, obavezno koristite lubrikant.

2. Intenzivniji orgazam. Doživite vaginalni orgazam dražeći sami sebe kako se približavate vrhuncu - zaustavite se barem 3 puta kada osjetite da ste nadomak orgazma. Znamo da je teško odustati kada ste tako blizu, no što više puta odgodite orgazam, to će on biti intenzivniji kada mu napokon dopustite da se dogodi.

3. Pogodite pravu točku. Kako biste pronašli G-točku, umetnite prst u vaginu i lagano ga savijte da dodiruje prednju stijenku vagine. Gurnite prst lagano prema cerviksu, a zatim ga lagano povlačite prema prednjem dijelu vagine. G-točka je nakupina kože koju ćete osjetiti pod prstom, a stimulacijom nje postići ćete jako, jako, jaaako intenzivan orgazam.

4. Pogodite drugu pravu točku. Neke žene priznale su kako su osobito osjetljive na području U-točke, odnosno malenog dijela iznad uretre i odmah ispod klitorisa. Pažljivo preispitajte jeste li i vi jedna od tih sretnica.

5. Čarobni tuš. Kada su osmišljene masažne slušalice za tuširanje, teško da su njihovi dizajneri vjerovali kako će one pomagati samo bolnim leđima. Iskoristite njihovu moć za stimulaciju klitorisa i koristite ih umjesto vibratora.

6. Vibrirajuće zadovoljstvo. Ako teško postižete orgazam stimulacijom prstima, slobodno posegnite za vibratorom. Nekima je direktno prislanjanje na klitoris preintenzivan osjećaj, no zato uživaju kada je on smješten u neposrednu blizinu. Isprobajte i kako vam se sviđa kada vibrira na stidnim usnama, a imate li model koji istovremeno stimulira više dijelova, svakako isprobajte sve njegove mogućnosti.

7. Orgazam iz mašte. Neke žene mogu postići orgazam samo razmišljajući o seksualno uzbudljivim iskustvima, bez ikakve dodatne stimulacije. Lezite na krevet i zamišljajte sve što vas uzbuđuje i pokušajte, nemate što izgubiti. A otkrijete li da niste sretnica koja to može, uvijek se možete vratiti provjerenim metodama.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj