Bez objašnjenja i razloga: Novi "trend" prekida među milenijalcima

27/04/2017

80% milenijaca se požalilo da su ostavljeni na ovaj način!

I dok su ranije parovi smišljali strategije kako da na što bezbolniji način kažu partneru da žele prekid, pripadnici milenij generacije rade to na totalno drugačiji način.

Naime, sve je veći broj veza u kojima partneri nisu prekinuli na "regularan" način (svađa, razgovor, opširan mail, kratka poruka), već je jedan od njih nestao poput duha. Da, da dobro čitate! U jednom trenutku čini vam se da je sve u redu i s osobom ste u najnormalnijoj vezi, dok u drugom... puf! Njega nema!

Bez uobičajenog "Žao mi je, nije do tebe" ili bilo kakvog opravdanja, jedan od partnera odluči završiti vezu tako što nestane bez traga i glasa.

Nova studija koju je obavio tim aplikacije za upoznavanje "Plenty od Fish" pokazala je da je čak 80% mladih u dobi od 18 do 33, ostavljeno bez ikakvog objašnjenja.

Je li možda ovaj novi trend nastao kao posljedica porasta sve većeg broja aplikacija ili takozvanog FOMO sindroma? A možda su i milenijalci shvatili da je ovo najlakši način da pobjegnu iz veze koja im ne odgovara.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj