Ako te muči što je onaj preslatki frajer niži od tebe, čitaj dalje!

08/09/2019

50% muškaraca i 90% žena žele da muškarac bude viši partner. No evo zašto biste trebali razmotriti obrnutu situaciju!

Zasigurno poznajete hrpu žena koje ni mrtve ne bi izašle na dejt s frajerom koji je niži od njih, a možda ste i sami jedna od tih žena. No, niste jedini koji tako mislite! Nedavno je u Ujedinjenom Kraljevstvu provedena studija koja je pokazala kako je u čak 92,5% slučajeva muškarac taj koji je u vezi viši, te da 50% muškaraca i 90% žena žele da muškarac bude viši partner. No evo zašto biste trebali razmotriti obrnutu situaciju!

1. Frajeri kojima ni najmanje ne smeta vaša visina su isti oni frajeri kojima ne smetaju niti vaše ambicije, intelekt, niti bilo koji talent koji posjedujete. To je frajer koji se ne osjeća ugroženo od strane vas na bilo koji način, a to je frajer kakvog želite uz sebe!

2. Uopće ne morate paziti na to koliko bi visoke smjele biti vaše štikle. Mnoge će žene propustiti predivne štikle samo zato što bi u njima bile malo više od partnera... Vi ste ionako već viši od njega i zapravo vam je potpuno svejedno je li razlika među vama 5 ili 10 centimentara. Nosit ćete svake ubojite štikle koje vam srce poželi.

3. Dramatično će se povećati broj vaših potencijalnih partnera. Zamislite samo koliko potencijalno krasnih frajera eliminirate samo zato što nemaju dovoljno centimetara... Slažemo se da je teško pronaći nekoga s kime ste socijalno, emocionalno, seksualno i intelektualno kompatibilni, no morat ćete se složiti s nama da je to još teže ako je uzorak potencijalnih kandidata sve manji i manji. 

4. Dejtanje frajera koji je niži od vas moglo bi vam pomoći po pitanju samopouzdanja i vlastitih nesigurnosti zbog visine. Mnoge više žene se pitaju koliko djeluju ženstveno ako su visoke te ako su više od svojih partnera, no sve ovo pada u drugi plan kada ste sretni i kada uz sebe imate osobu koja vas raduje i uz koju se osjećate dobro u svojoj koži. 

5. Istraživanja su pokazala kako su niži frajeri skloniji obavljanju kućanskih poslova više nego što je to slučaj s visokim frajerima. Nema se više što reći!

6. Niski frajeri također češće zarađuju veći dio primanja nego što je to slučaj s visokim frajerima. Drugim riječima, niski se frajeri više trude biti potpora svojim partnerima i obiteljima, bilo obavljajući sve poslove koji su u njihovoj moći, bilo pomaganjem financijski. 

7. Niski su frajeri manje skloni razvodu braka. I to su 32% manje šanse za razvod braka kada je riječ o niskim frajerima. Iskreno se nadamo da smo vas uvjerili da im (barem) date šansu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj