Ako ste vas dvoje potpune suprotnosti, imate li šanse za 'happily ever after'? Da, ako spadate u jednu od ovih kombinacija!

29/12/2020

Da, stvarno postoje određeni tipovi na prvi pogled čudnih parova koji žive zajedno sretno do kraja života...

1. On je u ranim 20-ima, vi ste u kasnim 20-ima ili ranim 30-ima

Šanse za opstanak: slabe.

Većina mladih dečki nije još spremna za vezu. Pa ako vi već smišljate imena za djecu i planirate stambeni kredit, on nije u tom filmu.

ALI! I dečki u 20-ima se mogu smiriti, samo im treba malo više vremena da se naviknu na monogamiju i ne smiju se osjećati kao da ih se tjera u takav odnos. Ako ste spremni strpjeti se dok se poslože kockice, cijenite njegov smisao za humor i energiju (posebno onu u spavaćoj sobi!) i to što se rijetko umara.

2. On je u 30-ima ili stariji, vi ste u 20-ima

Šanse za opstanak: odlične.

Stariji muškarci obično pružaju veću stabilnost i povezanost od onih u 20-ima. Nadajmo se da je ovaj završio sa svojom "neodgovornom" fazom.

3. Vi imate novac, on spaja kraj s krajem

Šanse za opstanak: slabe.

Muškarce i dalje odgajaju tako da vjeruju kako oni moraju zaraditi više i može se osjećati kao da nije dorastao očekivanjima.

ALI! Zamolite ga za pomoć na području za koje ima posebne vještine. Nebitno je li riječ o njegovu poznavanju političke situacije ili sposobnosti da popravi bilo koji aparat u kući. Kada mu dokažete da su i druge stvari u vezi važne, shvatit će da ga trebate i u njemu vidite jakog partnera.

4. On ima novac, vi krpate kraj s krajem

Šanse za opstanak: dobre.

Mnogi muškarci pokazuju naklonost ženama kupujući im stvari koje inače ne bi nikada imale i vodeći ih na mjesta kamo nikada ne bi mogle otići. Takvim postupcima doslovno se jača njihova veza.

5. On je povučen, vi ste otvoreni

Šanse za opstanak: tako-tako.

Vi se želite družiti s ljudima koje volite. Možda će u početku pratiti vaš tempo, a kad se povuče (a to će se dogoditi) bit ćete frustrirani.

ALI! Zadovoljite svoju potrebu za društvenim životom i redovito se nalazite s prijateljima, a njega povedite samo u iznimno važnim prilikama. I kad napokon izađe s vama, ne tjerajte ga na plesni podij, nego ga upoznajte s ljudima i istaknite pritom ono što im je zajedničko.

6. On je otvoren, vi ste povučeni

Šanse za opstanak: slabe.

Socijalna interakcija osigurava ispunjenje očekivanja i status pa će podrazumijevati da ćete se družiti u njegovu svijetu i da nećete biti tihi, natmureni i zlovoljni.

ALI! Ako se potrudite nakon što vas pozove na neko događanje, pokazat ćete da vam je stalo do njega. Zamolite ga da vas pripremi. Raspitajte se o ljudima koji će ondje biti, što rade, koji su im hobiji. Pripremite se na čavrljanja o temama koje bi mogle iskrsnuti ovisno o podacima koje ste skupili. Predložite izlazak s njegovim prijateljima koje ste upoznali i koji vam se sviđaju.

7. On je opušten, vi ste organizirani

Šanse za opstanak: dobre.

Iako ponekad može doći do prepirki. Njegov opušten stav je jedan od razloga zašto vam je privlačan i pomoći će vam da se i sami malo opustite.

8. Vi ste opušteni, on je organiziran

Šanse za opstanak: dobre.

Kad žena uza se ima nekoga tko je organiziran, osjeća se sigurnije, a oboje ćete uživati dok mu pomažete da se malo relaksira.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj