A što biste sve vi promijenili na njemu?

31/10/2017

Nemojte glumiti da ne biste ništa. Po ovoj smo točci optužnice apsolutnos vi krivi...

Svog dragog sigurno smatrate pametnim, zabavnim, zgodnim, šarmantnim, duhovitim i na još mnogo načina poželjnim, no zasigurno postoji barem nekoliko ''sitnica'' koje biste voljeli promijeniti. Kao na primjer njegov stil odijevanja, cipele, frizuru ili obrve. Prema istraživanju nedavno provedenom u Velikoj Britaniji, čak dvije trećine žena nastoji barem nešto promijeniti kod svog partnera.

Budući da se upravo nas žene češće komentira i analizira, smatramo se kompetentnima za davanje savjeta našim snažnijim polovicama i na kraju krajeva, upravo zbog toga što smo pod povećalom svih oko sebe, imamo potrebu za konstantnim radom kako na sebi, tako i na našim partnerima, objasnio je Isiah McKimmie, seksolog i stručnjak za veze.

Istraživanje je pokazalo kako su ženama u prosjeku potrebna 192 dana da svog partnera pretvore u savršenog partnera. A za slučaj da vas zanima što je glavni okidač za mijenjanje partnera, saznali smo i to. Naime, 36 posto ispitanica priznalo je što ih potaknulo na mijenjanje njihovih partnera - sram! Svima je njima u počecima veze bilo neugodno biti viđene u javnosti u društvu njihovih partnera, nekima zbog njegove frizure, nekima zbog odjeće, a nekima zbog nedostatka higijene i upotrebe parfema.

Sudeći prema rezultatima istraživanja, svi smo manje ili više krivi za pokušaj mijenjanja partnera, a stručnjaci smatraju da nije toliko bitno što imamo potrebu za mijenjanjem, koliko način na koji promjene nastojimo provesti u djelo. Pozitivni savjeti i sugestije imat će puno bolji učinak od negativno nastrojenih kritika. Odigrate li stvari na pravi način, on će čak biti zahvalan na vašim dobronamjernim savjetima. No ako on i dalje inzistira na frizuri koja neodoljivo podsjeća na 90-te ili smatra da su Crocsice najsavršenija obuća za ljeto, sjetite se da je od prvog dana imao ono nešto zbog čega ste na kraju krajeva i završili u vezi s njim!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj