Vi ste ušetali u 30-te, a on je tek na pragu 20-ih? Ne kažu bezveze 'mlađe je slađe'...

20/01/2021

Uostalom, mlađe je slađe...

Mnoge žene preferiraju starije frajere. Zahvaljujući njima se osjećaju zaštićeno, sigurno, mlado i seksi. Teško je čuti kako otkucava vaš biološki sat dok slušate promukli, duboki glas šarmantnog džentlmena koji vas je upravo izveo na finu večeru u otmjeni restoran, no svaka žena, u kojim god godinama bila, prije ili kasnije dođe do zaključka kako frajeri njezinih godina još uvijek ne znaju što od života žele. I nerijetko su u pravu. Stoga, kada bolje razmislite, potpuno vam je svejedno izlazite li s frajerom koji od vas deset godina mlađi ili stariji. A dejtanje obih mlađih ima puno više prednosti nego što mislite!

1. Uz njega ćete shvatiti koliko ste toga postigli. Ok, znamo da ovo zvuči sebično, ali je istina. Dok je on još uvijek bez ideje čime bi se točno htio baviti i kako će mu život izgledati, vi ste sretni kada se sjetite koliko ste napredovali otkako ste i vi bili u njegovim cipelama. Više niste preplašeni, zbunjeni, izgubljeni, već imate samopouzdanje lava, sređen život, planove i sreću u svojim rukama.

2. Ne može si pomoći i ne biti impresioniran vama kao osobom. Vi ste itekako ponosni na sva svoja postignuća i naravno da vam nije potreban muškarac da ona dobiju na vrijednosti, no nećemo se lagati - divno je dobiti komplimente i riječi pohvale. Još uvijek niste dosegli svoj vrhunac - karijera vam je još u izgradnji, sav vaš namještaj je iz Ikee i još uvijek morate razmisliti dvaput prije nego što otvorite novčaniki odlučite nešto kupiti, no u usporedbi s njegovim životom, iz njegove perspektive, vi ste čvrsto na svojim nogama. Imate svog osobnog bankara, hrpu kućanskih aparata, organizirane police s knjigama, život doveden u red... Ukratko, imate mnogo toga o čemu on još uvijek može samo sanjati i zbog čega će vam se diviti, a to je za vaše samopouzdanje jako lijep osjećaj.

3. Vaši pogledi na standarde ljepote će se promijeniti, nabolje! Neugodnost je pojava koju svi mi upoznajemo iz ovog ili onog razloga. Zanimljivo je da mnoge žene izbjegavaju dejtanje mlađih frajera, koliko god ih privlačili, baš zato što im je neugodno da su viđene s mlađim frajerom. Jer se uz njega osjećaju nepoželjnije, deblje, starije, neprivlačnije... Ali tek ćete se uz mladog frajera osjećati živo, poletno, mladoliko, nesputano, privlačno, seksi! Osim toga, vaše će samopouzdanje profitirati jer vam svaki mlađi frajer daje do znanja da ste predivna, privlačna žena i da nije potrebno da imate deset ili dvadeset godina manje da bi vas se definiralo kao seksipilnu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj