Šapući mi na uho, onako kako samo ti znaš! 'Dirty talk' koji je više seksi nego prljav

11/01/2021

Isprobajte šaputanje slatkih seksi besmislica jer će to vašu intimnost podići na novu razinu...

Bez srama

Vježbajte izgovaranje seksi fraza nasamo. To će vam pomoći da prevladate sve što bi vam moglo biti neugodno ili da se osjećate blesavo. Tako ćete postići ili naučiti seksi ton koji smatrate prihvatljivim. Uvijek možete potražiti inspiraciju u glasovima žena koje su takav ton dovele do prepoznatljive razine kroz umjetnost, poput Marylin Monroe ili Madonne. Imitirajte neke njihove fraze i vježbajte do savršenstva.

Pokrenite stvari

Zamolite partnera da vam kaže što ga uzbuđuje i za koji način seksi razgovora smatra da je superseksi. Ako je sramežljiv ili ne zna što bi posebno izdvojio, počnite s opisom akcije polazeći od pridjeva kao što su mokro, tvrdo, sočno, seksi... Recite koliko ste napaljeni, a što više prljavih detalja otkrijete, to bolje.

Ne pretjerujte...

Ne pokušavajte zvučati poput pornozvijezde jer će to odmah prozreti. I ne spominjite ništa što može biti ponižavajuće, osim ako se prethodno niste dogovorili da je to u redu.

Ovo sigurno želi čuti:

"Želiš li još toga?"
"Strašno sam vlažna."
"Volim način na koji me dodiruješ."
"Želim te u sebi."

Kombinirajte seksi govor uz seksi pokrete

Fokusirajte se na povezivanje erotskog razgovora s onim što u tom trenutku činite. Govorite što ćete mu raditi sljedeće i spomenite koliko gorite od želje da vam se tijela spoje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj