Neka samo misli da je glavni: Žene znaju formulu za sreću u vezi, a i u životu

07/01/2021

Ključ je prije svega u samopouzdanju, a nije loše znati ni nekoliko trikova.

Igrajte se igre čekanja.

Muškarci su lovci i privlači ih plijen koji se opire. Pustite ga da malo čezne i pita se što se događa s vama i zašto ga ne zovete. Ako budete dostupni, čak i nametljivi, možda će izgubiti interes za vas. Neka s vama sve bude nepredvidivo i uzbudljivo. Malo neizvjesnosti će ga držati budnim u svakom trenutku i bit će potpuno posvećen samo vama.

Zagolicajte njegovu ljubomornu žicu

Neka osjeti da za vas mora boriti. Na tulumu započnite razgovor s drugim tipom kada odete po piće – čim to primijeti doletjet će do vas i neće se udaljavati do kraja večeri. Spominjite druge muškarce pred njim, pustite da vam se upucavaju dobri frajeri, suptilno ga podsjećajte da ste “dobra prilika” i on će se potruditi pokazati vam da je vrijedan vaše ljubavi.

Neka misli da je glavni

Muškarac se mora osjećati muževno, želi biti cijenjen i poštovan. On uživa kad čini nešto za svoju “slabiju polovicu”. Da, rekli smo da ne vole slabe žene, ali priznajte i same, neće im baš biti ugodno ni ako se osjećaju inferiorno. Zato ga pustite da bude alfa mužjak. Divite se njegovim mišićima, pustite ga da promijeni gumu na automobilu (budimo realni, ionako se ne želite isprljati), pustite ga da bude u pravu – a u međuvremenu tjerajte po svom.

Ne dopustite da osjeti da mu je rezervirano mjesto u vašem planeru

Pokažite mu da ste vrlo zainteresirani za viđanje s njim… kada nemate sat joge ili izlazak s frendicama. Neka zna da se vaš svijet ne vrti oko njega – to će mu pokazati da ste samouvjerena djevojka koja se oslanja na sebe. Tipovi obično strahuju da će izgubiti svoju neovisnost u vezi, ali kada im žena stavi do znanja da joj muškarac nije potreban, glavna briga će im postati – kako sačuvati svoje mjesto u vašem planeru.

Uvjerite ga u to koliko ste fantastični

Muškarac će usvojiti vaš stav o vama. Ako je s vama u vezi, naravno da vas smatra privlačnom i zanimljivom osobom, ali vaša nesigurnost to može promijeniti. Međutim, ako se ponašate kao premija, on će povjerovati da to i jeste. Nikad se nemojte osjećati ugroženo kad neka ljepotica uđe u prostoriju. Stvar je jednostavna – ljepotica ima onoliko moći koliko joj vi date. Ako se ponašate kao da je ne primjećujete, on će osjetiti vašu samouvjerenost, što će ga zaintrigirati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj