9 zapovijedi za drugi spoj

18/09/2020

Dojmovi nakon prvog spoja su presudili. Želite ga viđati stalno i zauvijek. Evo na što trebate pripaziti da vam se želja ispuni...

1. Ako ste nakon prvog spoja bili potpuno oduševljeni, prije nego počnete maštati o vjenčanju provjerite njegov fejs profil. Možda saznate da je obožavatelj borbi robota i da vjerno prati sve što se događa u životu starlete poput Jordan.

2. Flertujte, ali ne pretjerujte. "Sviđa mi se tvoja košulja" je sasvim dovoljno. "Dobro bi izgledala na podu moje spavaće sobe" previše je i čak zastrašujuće.

3. Opustite se i budite svoji. To je poput drugog razgovora za posao. Očito je da mu se sviđa vaš CV.

4. Popijte, ali ne ločite. Neki muškarci se prestraše žena koje mogu podnijeti koju čašicu više.

5. Ne pričajte o bivšima. Osim ako on nije bivši.

6. Ako želite netragom nestati jer vas zamara, poslužite se SMS rutinom. Pošaljite prijateljici poruku, ona nazove i javi da joj je upravo izbio požar u stanu i hitno ste joj potrebni. O da, sigurno će povjerovati! Kao da je to važno.

7. Niste obavezni vidjeti se s njim ponovno. Ako vam je prvi spoj bio naporan, slobodno se izvucite glavoboljom. To je sasvim u redu.

8. Ne brbljajte bez veze. Objašnjavanje zašto su se vaši roditelji rastali prije deset godina može ga navesti na razmišljanje o tome da vas ne pozove na treći dejt.

9. Ako je prvi spoj bio fenomenalan, drugi put se nađite s njim tijekom dana. Taj se spoj može pretvoriti u večernji izlazak, a on u nešto bliskije... na vama je odluka.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj