8 stvari za kojima baš i nismo lude

21/12/2015

Iako su frajeri uvjereni kako nas obaraju s nogu...

Dugi, intenzivni pogledi. Sigurno znate barem jednu scenu iz dragog vam filma u kojoj omiljeni glumac s vrata polumračne sobe zavodljivo i šarmantno gleda svoju partnericu koju njegov pogled pokosi u trenu. E pa stvar je u tome da je to na filmu super, ali kada vaš dragi to nastoji skopirati, nekako djeluje malčice psihotično i uznemirujuće.

Pretjerana golotinja. Prešetavanje po stanu bez ijedne krpice na sebi nije per se nešto što će nas potpuno raspametiti. Neki otkačeni ples ili striptiz u kombinaciji s golotinjom može djelovati jako simpatično, no i dalje nas neće uvesti u raspoloženje kojem se vi nadate. Ili možda hoće. Mooožda. Tipa jednom u 100 pokušaja. Ako budemo baš baš dobre volje! Reći ćemo samo Charlotte i Harry...

Hektolitri parfema. Svaka čast što frajeri vode računa o higijeni i što se trude biti što mirišljaviji, no nekoliko špricova parfema dovoljno je da nas privuče i eventualno napali. Zalijevanje parfemom će nas samo baciti u nesvijest i izazvati nam mučninu. Pa ako je to ono što žele...

Seks na suho. Baš kao nekada, na početku srednje, kada ste bili preplašeni tinejdžeri te na taj način uživali u fizičkoj 'bliskosti' jer se jednostavno ništa drugo niste usudili. Problem je što on misli da će vas ti isti pokreti i danas napaliti. Ali ne, neće!

Maženje u snu. Polusneni i probuđeni iz čvrstog sna od strane vašeg partnera koji vas mazi, i mazi, i mazi. Jer je negdje pročitao da maženje vodi do seksa. Problem je jedini što opisana situacija nije bila baš najdetaljnije opisana i što je netko, pitaj boga kako, uspio zaboraviti napisati da to podrazumijeva da je i druga strana željna. Ili barem za početak budna.

Stiskanje grudi. Diranje, maženje, lickanje, grickanje i sve ostalo grudi predstavlja veliki užitak većini žena, no frajeri obično nemaju osjećaj koliko nas jako smiju stisnuti, a da nam ne postane neugodno i bolno. A pogotovo što je u određenim danima ciklusa dovoljno da ih se pogleda i da nas zabole. A to definitivno nije raspoloženje koje vodi u seks.

Seks à la bunny. Ne znamo točno gdje su to frajeri mogli vidjeti ženu koja uživa u luđački brzom ritmu seksa, niti nam je jasno na temelju čega su zaključili da takav seks pali gotovo sve žene. Poanta seksa nije što jače i što brže i što prije frajeri to shvate, tim bolje za nas!

Moljakanje ikakvog seksualnog odnosa. Upravo tako kako ste pročitali. Bez ikakvog pardona. Kao da moli da mu pomognete odabrati poklon za sestru. 'E da, btw, jel bi mi molim te malo popušila...' Doista ne znamo da li ovo ikada ikome upali, ali pošto je ovo doista lud svijet, pretpostavit ćemo da da.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj