8 istina o doggyju koje on mora čuti

11/02/2018

Stvarno mislimo da bi bilo vrijeme...

  1. Mora znati sviđa li vam se doista ova poza. Recimo da je ova poza kao ananas na pizzi: ima svoje zaljubljenike, ali i one kojima se ta ideja nimalo ne sviđa. Ima i onih koji će pojesti takvu pizzu jer se pizza jednostavno ne odbija, ali o njoj nisu nimalo ravnodušni. Dajte mu do znanja u koju grupu pripadate.
  2. Ignorira li ostale dijelove vašeg tijela, jednostavno je sebičan (ili možda samo loš u multitaskingu). I to biste mu trebali dati do znanja. Ako se nema namjeru baviti vašim klitorisom, nije baš da ćete u toj pozi prštati od uzbuđenja.
  3. Snažan tempo koji zadaje nije toliko bajan kao što on misli. To jest, je možda za njega, ali rijetke su žene kojima to odgovara. Prije nego se upusti u sprinterski dio, neka provjeri s vama spadate li u tu rijetku grupu žena.
  4. S druge strane, ni super polagani tempo nije najsretnije rješenje. Frajeri bi trebali znati prepoznati kada je vrijeme za malo začiniti stvari, ali neki (pre)sporo uče. Srećom, ima vas da mu to signalizirate.
  5. On je taj koji u ovoj pozi ima moć. A uz moć dolazi i odgovornost. Pa ako već preuzima tu moć, i odgovornost, bolje bi mu bilo da zna što radi. I da vas zadovolji na pravi način.
  6. Prije nego mu na pamet padne spankanje, trebao bi znati uzbuđuje li vas to uopće. Žudite li za pokojim snažnijim dodirom i udarcem ili je to posljednja stvar koju u seksu želite?
  7. Ne, ne bi trebao svu svoju težinu spustiti na vas. U redu je da vas drži čvrsto za bokove, ali nije u redu da vas toliko pritišće da se svako malo rušite kao most u filmu katastrofe.
  8. I posljednje, ali ne manje bitno, mora naučiti da je sve stvar osobnih preferencija. I da, sukladno tome, ne mora značiti da će vam se nešto svidjeti samo zato što je njegova bivša bila luda za tim.

Fotografije Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj