7 stvari koje će ga oboriti s nogu

31/01/2018

Napravili smo mali podsjetnik da ne zaboravite što to dečki doista vole...

Kontrola nad daljinskim upravljačem. Ovo je nešto što vole jako. Dopustite im da zagospodare daljinskim, dopustite im da ponekad igraju PlayStation. Dapače, ako im se pridružite u gledanju utakmice ili igranju igrica, zaradili ste veeeliki, najveći mogući plus.

Oralno zadovoljavanje. Nikad ga se ne mogu zasititi - jednostavno vole oralni seks! Kad god, gdje god, uvijek će vam se prepustiti.

Kada ga se pozorno sluša. I to mu je jako važno. Voli kad vam ima nešto "važno" za ispričati, voli kada može nešto podijeliti s vama. Pokušajte se koncentrirati i, čak i ako je riječ o nekoj gluposti, pogledati na trenutak svijet iz njegove perspektive - te zaista poslušati što vam ima za reći.

Vrijeme u samo vašem društvu. Možda vam to sada zvuči nevjerojatno, ali dečki doista vole da im se partnerica priključi u hobijima, sportu ili društvenim igrama. I vi njih uključite u svoje hobije. Čak i ako imate drugačije interese (naravno da neće "štrikati" s vama), to ne znači da se u nekim aktivnostima ne možete zajedno dobro provesti.

Puno komplimenata. Dečki su, iako to nikada neće priznati, često nesigurni. Oni će vas pohvaliti i dati vam lijep kompliment, ali često to rade da biste im uzvratili istom mjerom. Stoga to i napravite - svaka pohvala je dobrodošla. Iznenadite ga ponekad nekom romantičnom gestom (da, dečki vole romantiku), i to bez ikakva posebnog razloga. Romantična poruka ili mali poklon učinit će čuda!

Puno dodira. I to ne samo "seksualnih". Voli kad ga masirate, češkate mu leđa, mazite po trbuhu... Važno je da "prčkate" po njemu. Slobodno ga ponekad "razmazite".

Vaše preuzimanje kontrole. Ni jedan frajer vam neće reći NE ako ga uhvatite pod ruku, odvedete u spavaću sobu, skinete odjeću s njega i dovedete ga do orgazma u vrućoj seksualnoj igri. Ne vole kad se suzdržavate. Stoga slobodno glasno uzdišite i stenjite.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj