7 sigurnih znakova da je vaša veza gotova

18/02/2019

Ponekad je teško pomiriti se s tim, ali ovo su sigurni znakovi da je vašoj ljubavi došao kraj.

Prestali ste komunicirati

Komunikacija je žila kucavica svakog odnosa. Ako samo jedno od vas počne izbjegavati razgovor ili prestane dijeliti stvari koje ga muče s onim drugim, to je znak da je vaša veza na aparatima.

Prestali ste se seksati

Promjene u seksualnom životu su normalne kod svakog para, ali ako je kvaliteta vašeg seksualnog života pala sa solidne devetke na "ne sjećam se kad smo se zadnji put seksali", trebali biste se zapitati što je razlog takve promjene. Pozitivna je strana toga ako ste se prestali seksati, ali još niste prestali komunicirati - imate način da to prebrodite. Ako želite, naravno.

Dosadno vam je

U početku svake veze je sve ludo zabavno - zanimljivi dejtovi, skupe večere, prva zajednička opijanja s vašim ili njegovim društvom itd. Kada se sve to malo slegne - ostajete vas dvoje ispred telke. Ako vam tada postane dosadno, ne znači nužno da je kraj. Recite vašem partneru da vam treba malo uzbuđenja (premda to i bio dejt u kvartovskoj pizzeriji), ali ako se vaš partner ne potrudi ni toliko, očito imate problem.

Prestali se s nježnostima

Govorite li si dovoljno često da se volite? Kada ste se zadnji put mazili? Nedostaje li vam kad niste zajedno? Ako se ne sjećate kada se bilo što od ovog zadnji put dogodilo, ili se sjećate, ali je to bilo jednom davno... nije dobro. Pitanje koje si sada trebate postaviti je - bi li vam nedostajao da prekinete? Ako ne, pogađate, vrijeme je za prekid.

Stalno se svađate

Svađe su sastavni dio svake veze i u umjerenim količinama su dobre, jer znače da vam je stalo. Ipak, ako se stalno svađate, a ne dolazite do zaključka ili rješenja na kraju dana, možda ste jednostavno nekompatibilni.

Izgubili ste interes

Nezainteresiranost je u vezi iznimno loš znak. Prisjetite se, na početku ste veze mogli satima pričati o svakodnevnim temama i to vam je bilo zanimljivo, čak i u uzbudljivo. Bezbroj poruka, memea i poziva dnevno je nemoguće održavati na toj početnoj razini cijelo vrijeme, ali ako postanete indiferentni prema onome što vam partner ima za reći, što još uopće radite s njim?

Prevario vas je

Nije nemoguće ostati s nekim ako vas je prevario. Brojni to parovi uspiju i njihova povezanost postane jača zbog toga, ali nije sve za svakoga.

Na kraju se sve svodi na jedno pitanje - hoćete li im moći ponovno vjerovati? Ako je vaš odgovor ne, bolje je da ne gubite vrijeme i živce.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj