7 gasitelja muškog libida

02/04/2018

Ovo je sedam apsolutnih - ne!

Grubost prema njegovim testisima. Žene često izbjegavaju dodirivanje testisa u senzualnim igrama - što je apsolutno pogrešno. Ovo područje iznimno je osjetljivo i uzbudljivo za muškarca. Ipak, pripazite na jačinu dodira i budite nježni. Ne želite valjda da se vaš dragi ubuduće od vas brani kao nogometaš u živom zidu ispred gola?
Preintenzivan handjob. Čvrsto stezanje glavića, te grubo i suho navlačenje kože penisa za vašeg muškarca može biti iznimno bolno. Da ne biste doživjeli naprasni prekid vrućih igrica, zamolite partnera da vas nauči pravi omjer pritiska na tom nježnom području. Uz to, opskrbite se lubrikantima i priuštite mu užitak kojeg će još dugo pamtiti.
Lažni orgazmi. Muškarci nisu samo vizualna bića. Dapače, nema ništa uzbudljivije od žene koja jasno i glasno izražava svoje zadovoljstvo u krevetu. No, neka ono bude iskreno i spontano. Ako vaš partner posumnja da glumite porno glumicu u krevetu, postupak bi ga mogao totalno ohladiti od daljnje akcije. 
Pretjerani interes za njegove bradavice. Većinu muškaraca odbija lickanje, grickanje i druge igrice na njihovim bradavicama. Suzdržite se od ovog područja ako je i vaš dragi takav tip. U suprotnom vaše bi inzistiranje moglo dovesti do prekida vatre među satenskim plahtama.
'Odrađivanje' seksa. Ako niste raspoloženi za seksualne igrice, nemojte im se prepuštati. Pogotovo, ako mislite da ćete mu tako ugoditi. Za muškarca nema ništa ohlađujuće od žene koja misli da mora popustiti, a zapravo nije zainteresirana.
Vaše nedostatak samopouzdanja. Prestanite govoriti o svojim nesavršenim tjelesnim proporcijama u krevetu. Ako ste već nagi, on zasigurno ne primijećuje koji kilogram viška. S druge strane, vaši monolozi o širokim bokovima i bedrima uopće nisu seksi. Ustrajete li u priči vjerojatno će ga ohladiti vaš manjak  samopouzdanja, a ne proporcije vašeg tijela.
Baby talk. Ne, njemu nije zabavno kada mu gugućete poput osnovnoškolske djevojčice. On u svom krevetu želi ravnopravnu partnericu. Budite takva žena.
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj